Jestem nowym użytkownikiem tego forum
 . mam takie pytanko. Ćwicze już 9 miesięcy. Na początku byłem otyły ważyłem 90 kilogramów i w pasie miałem 94 cm mam ok. 180 cm wzrostu. Na dzień dzisiejszy po 9 miesiącach ćwiczenia dużo schudłem waże 71 kg. w ręce mam 36 cm a w klatce piersiowej 106 cm, w pasie 80,5 cm. Nio teraz konkretnie przechodzę do pytania
. mam takie pytanko. Ćwicze już 9 miesięcy. Na początku byłem otyły ważyłem 90 kilogramów i w pasie miałem 94 cm mam ok. 180 cm wzrostu. Na dzień dzisiejszy po 9 miesiącach ćwiczenia dużo schudłem waże 71 kg. w ręce mam 36 cm a w klatce piersiowej 106 cm, w pasie 80,5 cm. Nio teraz konkretnie przechodzę do pytania  jak wam się widzą te wymiary czy nadal jednak mam za dużo w pasie czy powinienem już zacząć jechać na mase itp. Bo ja sam subiektywnie nie potrafię się określić ponieważ ciągle mam fazę że mam gruby brzuch itp. Prosiłbym też o jakąs pomoc w ułozeniu diety i treningu za pomoc będę bardzo wdzięczny.
 jak wam się widzą te wymiary czy nadal jednak mam za dużo w pasie czy powinienem już zacząć jechać na mase itp. Bo ja sam subiektywnie nie potrafię się określić ponieważ ciągle mam fazę że mam gruby brzuch itp. Prosiłbym też o jakąs pomoc w ułozeniu diety i treningu za pomoc będę bardzo wdzięczny.POZDRAWIAM

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook