Gracie ? ;D
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie trwało to długo , może kilka miesięcy , brakowało czasu i może też chęci .... i tak skończyłem kariere piłkarską ...i wziołem sie za siłke ... i muay thai który trenowałem ale jak na razie mam przerwe ..
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
nie śmiać się ze mnie;pp pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja piłke ręczną
Eee toś ni ma fajny... Żartuję oczywiście ;p Każdy może grać w co lubi i w co chce, mój kuzyn też grał (lub gra dalej) w ręczną, ale w nogę też lubił ciupnąć ;p
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja jo żech je hahar pszodowy PS. hanys to inaczej nietutejszy więc obraźliwe ale to tak na przyszłość
jo wiem, ale jo ni ma hanys ;p pozdro 600 !
Napisano Ponad rok temu
jo wiem, ale jo ni ma hanys ;p pozdro 600 !
u nas się tak mówi na kolesi z "hanysowa xD" ;p Tj. Jastrzębie i okolice Ja jestem z śląska cieszyńskiego...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja gram w A klasie w pewnej "wiesi" i gram na pozycji Środkowy Pomocnik (lewa strona). Pozdro 600
Napisano Ponad rok temu
heh, no spoko ;P może już nie offtopujmy tylko się zajmiemy tematem. Piszcie, kto gdzie gra i na jakiej pozycji (jeśli gracie w klubie)
Ja gram w A klasie w pewnej "wiesi" i gram na pozycji Środkowy Pomocnik (lewa strona). Pozdro 600
na temat klubu sie nie wypowiadam
prawa pomoc lub srodkowy atak
bynajmniej te strefy ofensywne, czesto sie zamianiam ale raczej z pomocnikami, zadziej gram na ataku bo niestety nie wysoki jestem a stoperzy maja zawsze ponad 180 ;p
pykam rowniz w halowe xD to jest to kroisz wszytkich jak chcesz i na koncu albo sam wykonczysz akcje albo podanie ;p
WTF ?