Co i ile pić
Napisano Ponad rok temu
i chciałem się dowiedzieć co najlepiej pić a czego unikać. Ile pić w ciągu dnia, w czasie, przed i po treningu. Czytałem żeby nie pić kofeiny (kawy, herbaty) bo nie nabiorę masy mięśniowej czy to prawda jeśli tak to dlaczego. :buja: Czytałem też aby nie pić gazowanych płynów gdyż można dostać raka przełyku czy coś takiego oraz rozszerza brzuch :-(
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zawsze byl aktywny...
Herbata nie przeszkadza gdy sie ja pije malo razy dziennie(tak jak wszystko w malych ilosciach nie szkodzi %-))
Gazowane nie pij przed i w czasie treningu a tak to mozna mi przynajmniej nie przeszkadza w zdobywaniu masy... ale lepsza jest woda niegazowana...ale nie zawsze chce sie ja pic:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do raka przelyku to ja to napisalem na forum, ale widzialem tylko 1 pojedyncze badanie, nic pewnego
Napisano Ponad rok temu
co do wody pij najlepiej niegazowana, wiekze ilosci gazowanej dzialaja negotywnie na przewod pokarmowy :roll:
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do hetbaty to zapomnialem powiedziec, ze 1-2xdziennie to jeszcze oblci, ale herbata jest moczopedna co jest jak wiecie zjawiskiem dla "kulturysty" negatywnym
jak chceci pic to trzeba odpowiednio zwiekszyc ilosc sporzywanej wody
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BTW. Zbaczamy z tematu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia w podpisie za pomocą skryptów są nieszczere i prostackie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dni treningowe - 5 gram pół godziny przed treningiem i bezpośrednio po treningu też 5gram
Dni nietreningowe : 5 gram po przebudzeniu i 5 gram w srodku dnia.
Dodatkowo jezeli nie masz dekstrozy to kup sobie w markecie glukoze (tania jest) zwiększa ona natężenie kreatyny w organizmie i ulepsza jej transoprt do komórek.
Pozdrawiam
Pozdrowienia w podpisie za pomocą skryptów są nieszczere i prostackie
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: Nie 03 Paź, 2004 ]
siemka j
i jaktam co teraz po tym sobie zarzucic:)?????????
[ Dodano: Sob 06 Lis, 2004 ]
oj juz nie dlugo andrzejki:) zastanawiam sie caly czs czy wypic kikla kieliszkow wodki:) co moge starcic????? jak uwazacie popic raz na pol roku wodeczke zaszkodzi:)???