żeńska zdrada- coraz częściej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
może któraś zdradzi swojego chłopaka z Tobą :cfaniak: ;>
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sam zostalem zdradzony ;/ kij ze byla najebana i ledwo kontaktowala, ale ch** mnie to obchodzilo... nigdy ni bylem zdradzony i nie myslalem ze bee - teraz mam zjechana psyche i nie chce siem wiazac w trwaly zwiazek (przez co ranie taka zaje*** dziewczyne )
ja tez siem lubie bawic, mam jaja ktore produkuja tescia i nie jestem z kamienia %-))
ale jak jestem z jakas dziewczyna to staram siem nie zdradzic ;/ lepszym juz dla mnie rozwiazaniem jest najpierw zerwac a potem przez jakis czas siem wyszalec
PS. tez by mi siem przydaly jakies nowe laski w LO
PS2. muszem siem wbic do siory do kraka zeby siem wybawic bo ost. zonki same
co dokasy - jakby mnie nie zdradzila to bym nie mial kasy na moj cykl :mrgreen: - wszystko jest czescia jakiegos planu uknutego na gorze, jak tak ma byc to trudno,,, zawsze siem czlowiek czegos nauczy ;-)
co mnie nie zabije to wzmocni
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Krawaty wiąze i usuwam ciąze
Napisano Ponad rok temu
Czym sie przejmujecie? najlepiej wziasc wyruchac i zostawic
hehehehe pieknie:P:P:P:PKobieta to niepotrzebna narosl wokol PIZDY
[ Dodano: Sro Sie 04, 2004 10:43 pm ]
BLUE_ARMY, pozdro i dla Ciebie staryPOZDRO DLA GURU.facet wie co robie.....podobny tok myslenia
Napisano Ponad rok temu
jestm romantykiem %-))) nie wpasowalem w epoke ;-)
(ale czasem, szczegolnie jak siem cos wypije to idzie siem bawic (z) dziewczynami )
trzeba do siory wyjechac jakas studentke wyrwac :mrgreen:
(tak jak na juwenaliach :jezor: - tylko lepiej zebym potem juz nie pil i sobie o niej nie zapomnial - jak to bylo na pamietnych juwenaliach %-) )
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
Ja wiem ze zajebiscie jest znalesc 2 polowke,ale ile moze potrwac takie szczescie,predzej czy pozniej dojdzie do tego o czym mowa wyzej :-( i co wtedy...
Qrcze towarzystwo kobiet bardzo uwielbiam(jak chyba kazdy) i doceniam prawdziwa przyjazn damsko-meska(moze wiecie o co Mi chodzi jak Ktos to przezyl)
Krawaty wiąze i usuwam ciąze
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
fatalne uczucie zostac zranionym przez osobe ktora obdazyles b. duzym zaufaniem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu