Do Kafara
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: Wto Lip 27, 2004 6:23 pm ]
Ja znalazlem cos takiego:
CLENBUTEROL(spiropent)
Inne nazwy preparatów: Spiropent (Thomae, Niemcy); tabletki 0,01mg-0,02mg; flakon 100ml i 250ml; krople 10ml i 30ml; Contraspasmin (Arzneimittelwerk, Dresden, Niemcy); tabletki 0,02mg Clenbuterol( Pcharmachin,Bułgaria); tabletki 0,02mg; Monores (Valeas, Włochy); tabletki 0,01mg - 0,02mg.
Clenbuterol jest od kilku lat stosowany przez kulturystów, początkowo w późnych latach 80-tych i na początku 90-tych stosowany był w USA i na zachodzie Europy przez hodowców bydła, którzy jako pierwsi zwrócili uwagę na właściwości anaboliczne tego preparatu. Kulturyści zaczęli stosować Clenbuterol celu utrzymania uzyskanej masy po cyklu. Clenbuterol nie jest związkiem z grupy sterydów anabolicznych, różni się od nich budową chemiczną i odmiennym mechanizmem działania. Ponieważ nie daje działań ubocznych w postaci maskulinizacji tak charakterystycznej dla pochodnych testosteronu - chętnie stosowany jest przez kobiety . Clenbuterol jest lekiem stosowanym u pacjentów z astmą oskrzelową. Jest używany po cyklu z użyciem sterydów, a także w okresie przygotowania do zawodów w celu uzyskania rzeźby i nabrania definicji. Clen ma własności kataboliczne dla tłuszczu w tkankach obwodowych, tzn. że spala tłuszcz, wykazując jednocześnie działanie anaboliczne, w stosunku do tkanki mięśniowej, co daje ciągły przyrost czystej masy mięśniowej , nawet pomiędzy cyklami.
Cena tego specyfiku wynosi ok.70-100 zł-jest to cena oczywiście czarnorynkowa. Ten specyfik działa agonistycznie na tkankę tłuszczową, jak np. adrenalina czy efedryna. Clenbuterol przyjmowany w odpowiednich dawkach prowadzi do tzw. efektu termogenicznego, przejawiającego się podwyższeniem temperatury ciała (o około 1 stopień), oraz co za tym idzie spalaniem tkanki tłuszczowej. Również taki środek jak clen nie jest pozbawiony działań ubocznych szczególnie kiedy jest stosowany w dużych ilościach. Pojawiają się po około 10 dniach brania i mogą objawiać się takimi symptomami jak bezsenność, pobudzenie psychoruchowe, drżenie rąk, bóle głowy, bolesne skurcze mięśni, obniżony stan potasu w surowicy krwi, nudności, kołatania serca. To z reguły ustaje po kilku dniach. Cena czarnorynkowa, to około 70-100 zł za 100 tabletek.
Spiropent (clenbuterol) powoduje utratę tkanki tłuszczowej. Stosuje się go często na robienie rzeźby, zazwyczaj przed zawodami. Powoduje wysuszenie organizmu. Powinno się go brać ostrożnie w ilościach do 6 tabletek dziennie.
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: 18-08-2004, 3:47 ]
sa ktos do załatwienia jakie steryd bo wszystkie legalne srodki juz brałem ale chcem bys wieskszy za mniejszą cene
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
twoj temat usunolem bo tutaj dostales odpowiedz
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Na odblokowanie
- Ponad rok temu
-