Y2K
Napisano Ponad rok temu
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
nikt nie ma tych danych ??
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: Pią 25 Cze, 2004 ]
A jednak istnieje 10 motorów Y2K. Oto co udało mi się wyczytać o motorze:
W trakcie ostatniego, finałowego pościgu na ekranie pojawia się niezwykle szybki, bardzo drogi i bardzo rzadki motor Y2K. Skonstruowano go w firmie Marine Turbine Technologies w Luizjanie, wyprodukowano jedynie dziesięć egzemplarzy tego pojazdu. Cztery znajdują się w Stanach (właścicielem jednego z nich jest miłośnik motocykli Jay Leno). Trwają obecnie prace nad wybudowaniem jedenastej maszyny tego typu. Ekipie udało się uzyskać pozwolenie na wykorzystanie tego motocykla, o którym mówi się, że jest najszybszy na świecie – i nie bez racji. W wykonanej z włókien węglowych karoserii tkwi turboodrzutowy silnik Rolls Royce Allison 25O-C18, skonstruowany jako napęd dla śmigłowca. Ma moc ponad 300 koni mechanicznych, dzięki niemu Y2K przyspiesza od 0 do 365 kilometrów na godzinę w zaledwie 15 sekund. (Teoretyczna prędkość maksymalna tej maszyny wynosi 400 kmh).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nio jak widzisz istniejeA czy ten motor wogóle istnieje
thx za odpowiedz (dowiedzialem siem ze ma ponad 300KM )
BTW: wyobrazcie sobie 365km/h ze stania po 15sekundach....
PS. a wie ktos cos o jego wadze itp. ?? moze na ile jest tez ten motor wyceniany ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(niestety po angielsku)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[ Dodano: Nie 27 Cze, 2004 ]
i jeszcz dwa giganty
Dodge Tomahawk ,500 KM, 480 km/h ,prototyp ( [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] )
-Boss Hoss Big Block "STUD" Hoss ,502 KM ( [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ehh nie kupię się go, bo tylko jednoosobowy
Co to za przyjemność podrożować bez niewiasty ;-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
suga suga
- Ponad rok temu
-
WAKACJE!!!:D
- Ponad rok temu
-
L-Karnityna a alkochol?
- Ponad rok temu
-
Podajcie Kilka Rada na MASe i siLe!!
- Ponad rok temu
-
Tattoo a siłka?
- Ponad rok temu
-
kto zostanie mistrzem europy na euro 2004??
- Ponad rok temu
-
Andrew Golota
- Ponad rok temu
-
rowerek treningowy
- Ponad rok temu
-
Wpisujcie osiągi po miesiącu ćwiczeń!!
- Ponad rok temu
-
Co robią popmki z moim sexownym ciałem :)
- Ponad rok temu