Skocz do zawartości

Wistrol 5

• Zamknięty Temat jest zamknięty
42 odpowiedzi w tym temacie

GośćGuest_Koksiarz_*

Guest_Koksiarz_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

Re: Wistrol 5
Mówisz, ze masz 20 lat i niedowage. Winstrol Ci tu niepomoze bo ten koks jest na rzeźbe i siłe, a nie na mase. Weź sobie na pierwszy cykl Dece- Durabolin i Testosteron tylko uwarzaj żeby sobie tym krzywdy niezrobić!!!

GośćGuest_Koksiarz_*

Guest_Koksiarz_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

Kafar mówiłem oTestosteronie np. Propinat. Można go brac z Winstrolem, ale ja mysle troszke inaczej. Ja bym mu polecił na pierwszy cykl 10 strzałów Decki i 5 Testosteronu. I po pół roku wex znowu 5 strzałów Decki i 100 tablet polskiej Mety i potem Winstrol, ale tylko w zastrzykach bo Metenabol juz Ci zniszy wątrobe, Jeszcze jak byś ją dobił Winstrolem to niewiem co by było niechce nawet wyobrażać. No chyba, że niechcesz brać Mety i jesteś na tyle odwarzny to weź Omke tak 5 strzałów. Aha i pamiętaj o diecie i osłonach na wątrobe i po cyklu z Testosteronem weź odbloki. Ale zastanów sie czy warto to brac!!!

GośćGuest_Koksiarz_*

Guest_Koksiarz_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

Musisz pamiętac, że biorąc Decke i Winstrol to twqorzysz suchy miesien, a nie składający sie z samej wody, tylko pamiętaj też o tym, że on bedzie tak jak naturalny!!!

Kafar1418048738
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1634 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:KULTURYSTYKA

Napisano Ponad rok temu

"I po pół roku wex znowu 5 strzałów Decki i 100 tablet polskiej Mety i potem Winstrol, ale tylko w zastrzykach bo Metenabol juz Ci zniszy wątrobe, Jeszcze jak byś ją dobił Winstrolem to niewiem co by było niechce nawet wyobrażać. No chyba, że niechcesz brać Mety i jesteś na tyle odwarzny to weź Omke tak 5 strzałów. Aha i pamiętaj o diecie i osłonach na wątrobe i po cyklu z Testosteronem weź odbloki. Ale zastanów sie czy warto to brac!!!"
1)dlaczego akurat Polska meta?
2)Polaczenie mety i deki bez sensu
3)Nie zniszczy se bardzo watroby jezeli bedzie stosowal oslonki
4)Omka+Deca to juz kompletne nieporozumienie Ome lepiej odpuscic bo to jest koks ktory trzeba brac z glowa
5)A tak wogole to juz to dawno rozpisalem chlopakowi na privie :wink:
  • 0
Sie skacze..Sie plywa..Bajerka jest..Cialko tez mam zajebiste

GośćGuest_Koksiarz_*

Guest_Koksiarz_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

Kafar ja mu poleciłem polską Mete bo jest troszke zdrowsza niz ruska. Nawet jeśli weźmie osłony to i tak wątroba będzie zniszczona sam powinieneś wiedzieć co jest o Mecie. Niekturym 100 tablet Mety nieszkodzi wogóle, a niektórym zniszczy doszczetnie. Zpewniam Cie, że połączenie Decki i Mety daję bardzo fajny efekt, ale też musi pamietać o diecie. A co do Omy to ja mu mówiłem, że musi uwarzać żeby tym sobie krzywdy niezrobić, ale tak samo jak ty odradzam do Ome i nawet Mete. myśle, że po samej Dece i Teściu bedzie miał zarąbiste efekty, aha i jeszcze na koniec winstrol:) Pozdrwiam

Kafar1418048738
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1634 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Meta Polska wcale nie jest zdrowsza od innych kazda ma taki sam sklad i normy produkcji.O zniszczeniu watroby doszczetnie troche przesadzasz 100 mety z oslonkami nie powoduje az tak duzego zniszczenia watroby choc napewno w jakims stopniu ja uposledza.Moim zdaniem deka+wino wystarcza nie potrzeba dorzucac tescia przy tym stazu.
  • 0

GośćGuest_Koksiarz_*

Guest_Koksiarz_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

A ja bym dorzucił Teści i zrobił bym to tak:
1 cykl:
10 strzałów Decki
5 strzałów Teścia

Potem ok 4-6 miesięczna przerwa

2 cykl
10 strzałów Decki
100 tablet Wina

Ale trzeba pamietać o diecie i jej niezaniedbywać!!!
Aha i jeszcze po cyklu z Teściem proponuje wziąść odbloki na przysadke muzgową i jądra, ale 5 strzałow niepowinno zaszkodzić.

I po jakimś roku możesz znowu powturzyć cykl najlepiej z innym koksem(ale to już twoja sprawa, zależy jak Ci bedzie pasować)

Niepolecam Mety na pierwszy cykl i odradzam!!!

Pozdrwiam

Strongbart
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4690 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ruska meta jest bardziej zanieczyszczona

a ja radze sie skupic na diecie i suplementacji niz na koksach
  • 0
Pozdrawiam Strong

Kafar1418048738
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1634 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Strongbart ty mnie jedziesz ze nie znam sie na kreatynie to ja moge cie teraz pojechac ze mowisz bzdury!!
Nie wiesz o co chodzi z tym zanieczyszczeniem a chodzi o to ze w ruskiej trafia sie ze nie ma rowno odmiezonego 5mg metandienonu moze trafic sie 5,6,7 ale nie wiecej.

"Aha i jeszcze po cyklu z Teściem proponuje wziąść odbloki na przysadke muzgową i jądra, ale 5 strzałow niepowinno zaszkodzić."
Koksiarz gadasz o czyms o czym nie masz pojecia!
Z tego co napisales wynika ze ma byc 15 strzalow-5testy+10deki.
Nandrolon bardziej zblokuje mu jajca niz ten tesc.
Jak juz pisalem rozpisalem mu juz same wino i temat uwazam za zakonczony.
Nie piszcie wiecej takich bredni tylko sie zastanowcie. :)
  • 0

Koksiarz1418048738
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2811 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Sport, komputery, kulturystyka

Napisano Ponad rok temu

Wisz co Kafar to Ty chyba niemasz pojęcia co piszesz i też powinieneś sie zastanowić. Biorąc koks powinieneś zmniejszyć ryzyko do minimum więc nawet po jedny strzale Teściaka mogą mu sie jajca zablokowac skąd wiesz jak jego organizm to przyjmie. Jeśli Tobie niezalerzy na zdrowiu to niewprowadzaj innych w błąd. Lepiej wziąść odblok wcześniej niż nic i potem cierpieć. Ja też juz uwarzam temat za skończony.
  • 0
Dla świata możesz być nikim, dla kogoś całym światem...
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą

Strongbart
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4690 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

widze ze tu mamy koksa i to dużego, wiesz co mozesz pisac raczej co byc doradzil zamiast sterydów, ok ?, po tak czy siak zdrowie psuje i to są substancje zakazane, bardzo dobrą alternatywą jest tt, saponiny naprawdę bardzo dobrze dizłają, blokując przemianę do dihydrotestosteronu, i estriadolu, zwiększają poziom gonadotropiny, i najwazniejsze! testosteronu i epistestosteronu, a nie tak jak sterydy samego testosteronu co prowadzi do kumulacji do dihydrotestosteronu i efekcie nieprzyjemnych efektów ubocznych
  • 0
Pozdrawiam Strong

Koksiarz1418048738
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2811 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Strongbart ja niebiore koksów i niewykluczam, że niechciałem zacząć, ale jakoś narazie jeszcze niespadłem na takie dno żeby brać, ale znam sie troszke na tym i jęsli kotś chce to moge udzielić pomocy :)
  • 0
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą

Strongbart
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4690 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

nie o Tobi mówie! tylko o Kafarq, on jest koks pisal ze bral cos :>
  • 0
Pozdrawiam Strong

Kafar1418048738
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1634 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To ze biore koks nie znaczy ze jestem gorszy. Piszesz Strongbart zebym doradzal cos zamiast koksu -tak wlasnie robie poczatkujacym zamiast koksu proponuje kreatynke ewentualnie diete itp. ale jak ktos sie uprze to lepiej rozpisac ewentualnie zaproponowac cos niz by mial brac cos na wlasna reke i sie zabic. A ty koksiarz zamknij pysk sam napisalez ze ma wziasc odbloki ale nie koniecznie a ja powiedzialem ze ma wziasc koniecznie przeczytaj uwaznie a nie naskakujesz na mnie. A pozatym nie powinienes wogole polecac tescia jak juz cos. Wiesz co jeszcze ja nie popadlem na same dno i jeszcze jedno do Strongbarta czemu mowisz o samym testosteronie przeciez istnieje wiele innych srodkow np.Boldenone czy nandrolon.Pozdro dla wszystkich.
  • 0

Koksiarz1418048738
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2811 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Kafar ja niemówie, że ty jesteś na dnie czy cos takiego i Cie nieobrażam wiec Ty też mógłyś się troszke grzeczniej zwracać!!! I ja też nikomu niedoradzam koksów, ale jak ktoś już chce brać to chyba lepiej mu coś doradzić niż zeby mial sobie krzywde sam zrobić. I nikt tu niemówie, że jak bierzes koks to jesteś inny czy gorszy. Pamietaj człowiek jest tylko człowiekiem!!! :)
  • 0

Kafar1418048738
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1634 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

I za to masz plusa dobrze mowisz, sorry ze sie unioslem ale wiesz jak to jest jak sie bierze koks (ach ta podwyzszona agresja) :)
  • 0

Strongbart
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4690 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

kafar zwracaj sie grzeczniej !, zakonczmy temat
  • 0
Pozdrawiam Strong

Kafar1418048738
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1634 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

THE END.
  • 0

GośćGuest__*

Guest__*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

cze moja waga to74kg wzrost 168 dlaczego niemoge przytyc co zrobic

GośćGuest__*

Guest__*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

cze mam wzrostu 196awarze160kg chcalbym przytyc co zrobic

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024