Facet ma swój świat, aż się dziwie, że jeszcze nie złapał poważnej kontuzji i sie nie zabił.
Napisano Ponad rok temu
Facet ma swój świat, aż się dziwie, że jeszcze nie złapał poważnej kontuzji i sie nie zabił.
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Widziałem to. Gość umie robić tylko przysiady, reszta to żal glon i wodorosty i przestroga jak nie trenować
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Widziałem wszystkie jego filmiki chyba, nie wiem skąd tacy ludzie się biorą
Napisano Ponad rok temu
Aaaa to ten pozytywny wariat z kfd. Kiedyś już powiedział,że bedzie pariodował kulturystyke itd .
Napisano Ponad rok temu
Chociaż podziwiam go za upór, ale kiedyś naprawde może sobie coś zrobić. Facet napewno ma jakieś zaburzenia, ale przez neta raczej tego nie zdiagnozuje. Pomimo jego choroby dąży do jakiś właśnych celów i z czasem je realizuje. Sporo osób go hejtuje ale mało kto próbuje go zrozumieć.
Znam kilka grup osób, którzy zmagają się z niepełnosprawnościa i zaburzeniami psychicznymi ale biorą udział w róznych sportach ale pod kontem trenerów. Gdyby nim ktoś pokierował to wielu osób by zmieniło zdanie
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Vip , nasi rodacy tacy już są...coś co jest inne, osoba,która robi coś ...bawi sie w inny sposób jest postrzegana jak świr.
Ja nie wiem, czy ktoś zauwazył Jego uda. To nie są patyki, to samo konczyny górne. Cwiczy, wiec chyba ma jakies pojęcie?
A to ,że zachowuje sie w taki czy inny sposób...Bardziej potrzaskanym dla mnie jest gośc,który zaczyna dzien od wiadra używek i konczy na takim .
Napisano Ponad rok temu
Pomóc to mu może tylko psychiatra. Taka jest prawda. Jak narazie połowa polski ma z niego polew za to co robi na YT i widocznie o ten polew mu chodzi bo gdyby go to obrażało i wkurzało to by ich nie zamieszczał. Robisz z siebie publicznie idiotę to za idiotę cie uważają, proste .
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
faluś a może ty chcesz walczyć z bonusem? chciałbym ciebie cwaniaku zobaczyc
TKWM
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Grammatikk - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu