WItam. Jestem tutaj nowy, ale potrzbuję rzetelnej informacji, jaki wybrać orbitrtek do domowego użytku dla mnie i żony?
Jaki orbitrek wybrać do domu?
Napisano Ponad rok temu
Ja się dołączę do pytania i zapytam jeszcze dodatkowo, czy orbitrek i crosstrainer to jest to samo? W zasadzie wygląd taki sam, ale moe mechanicznie czymś się różnią?
Napisano Ponad rok temu
Chyba kobieta musi podratować niewiedzę meżczyzn Orbitrek i Crosstrainer to ten sam sprzęt. Ja od 4 lat trenuj na orbitreku Finnlo Loxon. Jak dla mnie jest to niezawodny sprzęt, o dużym (wagowo) kole zamachjowym i dużym pod względem średnicy. Ja i mąż ćwiczymy co najmniej 3 dniw tygodniu i jesteśmy mega zadowoleni.
Napisano Ponad rok temu
Gdzie kupiłaś ten Finnlo Loxon? Mieszkam w Piasecznie, czy gdzieś w Warszawie, lub w pobliżu można go kupić? Czy tylko internet?
Chyba kobieta musi podratować niewiedzę meżczyzn Orbitrek i Crosstrainer to ten sam sprzęt. Ja od 4 lat trenuj na orbitreku Finnlo Loxon. Jak dla mnie jest to niezawodny sprzęt, o dużym (wagowo) kole zamachjowym i dużym pod względem średnicy. Ja i mąż ćwiczymy co najmniej 3 dniw tygodniu i jesteśmy mega zadowoleni.
Użytkownik adamwisniewski67@gmail.com edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja jestem z Bydgoszczy, ale bywam często w Warszawie służbowo i tam też go kupiłam, nie pamiętam adresu, to było dawno
Gdzie kupiłaś ten Finnlo Loxon? Mieszkam w Piasecznie, czy gdzieś w Warszawie, lub w pobliżu można go kupić? Czy tylko internet?
Napisano Ponad rok temu
Sprawdziłem na stronie lord4sport.pl , salon w Warszawie jest na Odrowąża 15. Dziś jest do 14-tej, jak zdąże to dziś się wybiorę. Podobno można sobie poćwiczyć przed zakupem, to ważne bo nie chce kupic kota w wroku. Jak coś uda mi się zorganizować dam znać
Ja jestem z Bydgoszczy, ale bywam często w Warszawie służbowo i tam też go kupiłam, nie pamiętam adresu, to było dawno
Napisano Ponad rok temu
W wyborze orbitreka jednym z kluczowych parametrów jest waga koła zamachowego, im jest ono cięższe tym komfort ćwiczeń jest większy, a przez to lepsza jest też efektywność. W Twoim przypadku, kiedy ze sprzętu mają korzystać różne osoby, bardzo ważna jest też regulacja długości kroku.
Ekspert sklepu ABCfitness
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Nie reklamujemy swoich sklepów.
Mateusz Pawlak