cześć, ważę 85kg i chciałbym rozruszać kości (do tej pory ćwiczyłem głównie sztangami). myślę o zakupie bieżni, nie wiem tylko na co zwrócić uwage kiedy bede ja wybieral. nie zamierzam pokonywac dlugich mil, ale nie chcialbym tez biegac tylko truchtem. potrzebuje w miare porzadnego sprzetu w rozsadnej cenie. jezeli wiecie cos na ten temat, to dajcie znac. dzieki.
Bieżnia
Napisano Ponad rok temu
Przede wszystkim musisz zdecydować jaki budżet planujesz przeznaczyć na zakup bieżni. Jeśli możesz wydać więcej to polecałabym zakup takiej o napędzie elektrycznym. Przed zakupem sprawdź takie parametry jak maksymalna prędkość taśmy i długość pasa bieżni (dla wzrostu powyżej 1,8 m minimum to 140 cm). Przydatny będzie też pulsometr i wgrane gotowe programy treningowe.
Ekspert sklepu ABCfitness
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ja kupiłem w tamtym tygodniu bieżnie Finnlo Alpine w Warszawie na Odrowąża. Na razie jestem zadowolony, zobaczymy jak będzie potem. Mam 3 lata gwarancji więc się nie martwię Z tego co mówił sprzedawca mają również droższe jak i tańsze modele. Zadzwoń i zapytaj, mi dobrze doradzili
Napisano Ponad rok temu
Czytałem, że są one o wiele lepszy niż inne Body Sculpty, czy York? Prawda to jest? Zamierzam kupić Zonie na gwiazdke , ale musze jescze nazbierac informacji i kasy
Użytkownik adamnowak670 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mam Finnlo technum i jestem zadowolony, te droższe modele są bardziej wypasione ina wieksze wagi biegaczy. Przed zakupem porownalem rozne marki i nawet marketówki, ale to zupełnie inna klasa sprzętu. W tej cenie to nie wiem czy kupisz coś lepszego (przynajmniej nie w Polsce). Ten salon na na bródnie jest chyba świeży, bo wczesniej byl na woli i musialem jechac przez pol warszawy
teraz mialbym blizej
Napisano Ponad rok temu
Bieżnie bardzo dobrej jakości produkuje Sapphire, przy tym są stosunkowo tanie. Miałam do czynienia ze sprzętem rożnych firm i bez wahania mogę polecić tą
Sapphire to polska marka więc w razie ewentualnych problemów naprawa przebiega szybko i sprawnie, producent oferuje pięcioletnią gwarancję.
Użytkownik Ania_ABCfitness edytował ten post Ponad rok temu
Ekspert sklepu ABCfitness
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]