hej, jestem na kupnie obciążeń. swego czasu czytałem gdzieś na forach, że ponoć lepiej kupić żeliwne, ale są drogie w związku z czym wolałbym jednak kupić bitumiczne, chyba że wy też je odradzacie. jeżeli macie jakieś doświadczenia lub rady, to podzielcie się proszę.

Obciążenia bitumiczne - czy warto?
Napisano Ponad rok temu
Powiem z własnego doświadczenia...
na początku uchciwiłem sie na bitum/kompozyt bo tanie i wywaliłem kase w błoto bo nie wytrzymały nawet 6 miesięcy i popękały a mikrożel sie wysypał.
Lepiej dozbierać x tyle i kupić najtańsze żeliwo malowane niż kompozytowy szajs.
Mateusz Pawlak 
Napisano Ponad rok temu
Jeśli masz możliwość dołożyć więcej do zakupu to polecałabym zakup żeliwnych, są bardziej wytrzymałe więc będziesz mógł z nimi dłużej trenować. Są droższe, ale przez to lepszej jakości.
Bitumiczne mają tą przewagę że są znacznie tańsze, także jeśli potrzebujesz hantli na teraz i nie masz możliwości wstrzymania się z zakupem i odłożenia pieniędzy na żeliwne, to poszukaj produktów jakiejś sprawdzonej firmy. Plusem jest to, że nie rysują podłoża (płytek czy parkietu), w przeciwieństwie do żeliwnych
Ekspert sklepu ABCfitness
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| co jest lepciejsze???kreatyna czy prolab??? do rzezby i masy | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | ||
| kreatyna. kontynuować czy nie? | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Przetrenowanie czy co?? | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| Dlaczego piję! Zamiast ćwiczyć! | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | ||
| Trening z obciążeniami na kończyny | KARATE | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Szukam aukcji z hantla Szukam aukcji z hantla- Ponad rok temu 
- 
			 Jaka sztanga pod ławkę POMOCY Jaka sztanga pod ławkę POMOCY- Ponad rok temu 
- 
			 Sprzedam sprzęt do siłowni! Sprzedam sprzęt do siłowni!- Ponad rok temu 
- 
			 Ławka Marbo MS-L002 i blokada ud Marbo MS-A003 Ławka Marbo MS-L002 i blokada ud Marbo MS-A003- Ponad rok temu 
- 
			 Ławeczka skośna Ławeczka skośna- Ponad rok temu 
- 
			 Drążek do podciągania Drążek do podciągania- Ponad rok temu 
- 
			 bieżnia czy orbitrek? bieżnia czy orbitrek?- Ponad rok temu 
- 
			 Rękawice na siłownię. Jakie?! Rękawice na siłownię. Jakie?!- Ponad rok temu 
- 
			 SPRZEDAM BIEŻNIA ELEKTRYCZNA SAPPHIRE SG-2100T - WROCŁAW SPRZEDAM BIEŻNIA ELEKTRYCZNA SAPPHIRE SG-2100T - WROCŁAW- Ponad rok temu 
- 
			 Opinie o siłowni. Opinie o siłowni.- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu