propek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
witam. plany sie zminily i nie prop a meta z pewnych wzgledow. no ale jak narazie jest git wszystko rosnie waga obwody. na poczatku zauwazylem ze przylalo mnie ale troche mniejszylem wegle i nie widac zeby podlewalo. moze tez temu ze tak z dnia na dzien o tyle podbilem kcal:D jeszcze 10 dni cyklu ale jestem zadowolony, jak na pierwszy cykl to mi wystarcza:D provi dziala bo nie jestem jakis taki opuchniety. jak to bywalo u niektyorych co widzialem ze brali mete, jak baniaki chodzili ;p tylko czesto jestem jakis taki znurzony ospaly. ale to chyba moze byc spowodowane obicazeniem watroby? czy sie myle?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podejście dziecka, wziąłem bo była nie mam na tyle sie dokupi cokolwiek ale znowu nie na tyle co trzeba............. zero wiedzy zero podejścia zero schematyczności za to maksymalny apetyt na szybkie przyrosty. Cykle na mecie to taki banał że bez zakładnia tematu idzie dopiąć wszystkie sprawy na 120% starczy myśleć.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Haha Ty jestes jakis pojebany^^^^ juz na Ciebie brak slow. Mial wzialem kupel wzial 2 zuzyl 1.5 i pol dla mnie. Cos tu jest nie tak? 39 dni. To nie jest tyle ile trzeba? Myslisz mam taka pustke jak byc moze u Ciebie ze przerywam i robie po jakims czasie znowu na tylko 10 dni?^^ mas na bani konkretnie nasrane. Mial byc prop ale z pewnych wGledow ktore powinny cie jebac wyszla meta. I co zarzucasz ze zero wiedzy? To nie ja piznalem mega cykl zjebalem sobie organiz tylko ty. I nie mow kto bez wiedzy podchodzi. Bo ja tu mialem wszystko podbiete czy do testa czy do mety. I schemat jest . 39 dni w rownych odstepach. 6 x dziennie. Chlopie czytaj uwaznie potem pisz cos. I pomysl a nie piszesz i tak chcesz sie kreowac na wielkiego madrego buca. Bucem moze jestes ale madry to watpie
MASZ TYDZIEŃ ODPOCZYNKU ! MOŻE OCHŁONIESZ
Użytkownik 23Viper23 edytował ten post Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cykl enan+meta
- Ponad rok temu
-
Wit. B12
- Ponad rok temu
-