siema.kolezanka jest zdecydowana na clen z malay tigera.ja clenu osoboscie nie bralem i za bardzo nie wiem jak jej powiedziec,ze ma go brac.prosze o rozpisanie cyklu dawek i co najlepiej do tego mialaby brac.waga ok75kg wzrost 165.jest jzu zdecydowana w 100% jak ktos chce tu napisac,ze ma isc z tym do kosza to niech lepiej nie pisze.jest zdecydowana i chce brac wiec prosze o pomoc ma to kobita wziac z glowa zeby nie bylo zadnej lipy.
clen kobita
Napisano Ponad rok temu
wiek 27lat chce troche zrzucic jest zdesperowana i napewno wezmie ;d trzeba jej to dobrze rozpisac chlopaki lajtowe dawki ale zeby kopnelo i bd git.
Napisano Ponad rok temu
"Clen do 60mcg przez 6 tygodni. Zacznij od 20mcg i stopniowo co 2 dni zwiekszaj dawke o 20mcg az dojdziesz do wyznaczonej."
Dieta jest czy wpierdala byle co i i byle kiedy?
Rusza sie ona czy nic?
Niech pobiega i mniej je to schudnie
Podobno jak byłem mały wpadłem do kociołka z Metanabolem
Napisano Ponad rok temu
chodzi tam na areobik duzo tez nie je.jest po ciazy 1.5roku.dlatego tak.przytyla w ciazy 30kg wazyla przed normalnie 60kg a w ciazy 90.. teraz 75
ale co dziennie ten clen ?????? nie powinno byc 2tyg on 2 tyg of ? czy 2on 2 off dni?.prosze o dokladniejsza rozpiske
Napisano Ponad rok temu
niech da zwykly spaalacz i dobra dietaa i aeroby a nie za clena !!
Napisano Ponad rok temu
tak jak pisalem jest juz zdecydowana jak bd cos nie tak to odstawi.
Napisano Ponad rok temu
A takie małe pytanko: ta dziewczyna startuje w zawodach,że aż tak jej prędko wypalic ten fat?
Chore jest to,że zamiast trzymać miske na niskich ww, dorzucic aeroby po 45 minut...bierze się za clen.
Napisano Ponad rok temu
ja nie wiem o co wy sie spinacie? ja nie bd tlumaczyc cemu ona chce i dlaczego musi. jak ktos bierze sterydy chyba sie nie pytacie po co ma byc duzy i silny?? i nie mowicie mu ze dieta odzywka bialkowa i styknie....chcce to chce jest zdecydowana i tyle.forum po to jest zeby pomagac i sie dziel;ic doswiadczeniami... dlatego tu jestem i pytam was i prosze o pomoc.bo niechce zeby brala po 10 tabsow clenu dziennie.. jak nie wiem co i jak
Napisano Ponad rok temu
niech robi co chcce sa madrzejsi
Napisano Ponad rok temu
Malay ma sredniego clena.
Panikujecie jakby miala od tego umrzec. Niech rozpocznie od 20mcg, zwieksza dawke w miare słabnących sajdów. Najlepiej zeby brala z rana, pozniej moga byc problemy z zasnieciem. Do tego duplementacja potasem i magnezem. Receptory wysycaja sie kolo 18 dnia. Jeśli chce rbac non-stop neich zalatwi sobie ketotifen u lekarza rodzinnego, albo u dila jak ma dojscie. Może lecieć systemem 2 weeks on 2 off, w czasie przerw brac normalny spalacz lub efedryne.
Grunt to dieta i aeroby. clen zaden amgiczny srodek
Użytkownik dtx edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wziela 0.5 tabsa clenu po 30 munutach zaczemu sie sajdy rece zaczeły jej sie trzasc zle sie czula temp podskoczyla lezala w lozku przez ok 3h i nie mogla wstac do tego ja leb bolal. tak sie slabo czuła,ze juz nigdy tego nie wezmie ;d:d:d myslala ze nie bd to azzz takie mocne
Napisano Ponad rok temu
Ty błyszczysz za to analfabetyzmem.
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Trzeba było jeszcze kurwa teścia zapodać...
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Guest_MaC406__*
Napisano Ponad rok temu
Osoby niedoświadczone sięgające po clena czy hormony tarczycy mogą się rozczarować efektami cyklu bo często notują wzrost masy związany ze wzrostem łaknienia i myśleniem iż mając "spalacz" możemy jeść dowoli. Spalacz termogeniczny + ujemny bilans i aeroby, nic więcej nie trzeba.