Witam.
Mam pytanie odnośnie skóry ...
Dlaczego jak ktoś nie ćwiczy, nie dba o wygląd to skóra jest taka blada, "biała" ?
Zauważyłem jak dodają zdjęcia np po roku czy więcej to skóra staje się taka ciemniejsza, no i lepiej wygląda ogólnie ![]()
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Witam.
Mam pytanie odnośnie skóry ...
Dlaczego jak ktoś nie ćwiczy, nie dba o wygląd to skóra jest taka blada, "biała" ?
Zauważyłem jak dodają zdjęcia np po roku czy więcej to skóra staje się taka ciemniejsza, no i lepiej wygląda ogólnie ![]()
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Spożywaj beta karoten najlepiej w postaci marchwi
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Np Melanotan 2
najprostszy najtrwalczy najbardziej efektowny sposób i tańszy niz męczarnie w solarium.
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Zero solarnium!!! To tylko skore niszczy i prowadzi do roznego rozadzaju zapalen skory!!!
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
albinizm tez do dupy jak dzis byłem spiekłem sie na raka :E
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
EX widze,że mamy identyczne stanowisko. Ja kiedyś byłam opetana opalaniem się na słoncu.Mogłam 5h lezec .Szybko sie opalam i na brąz...wiec mega cudnie. Ale co z tego jak opalona skóra starzeje sie w cholernie szybkim tempie. Od trzech lat nie opalam sie, jedynie o 20.00 pod parasol
Mam w du..opinie,że jakas taka nie brązowa, blada? Ze powinnam sie opalac.
Ostatnio palnęłam gafe z wiekiem. Znajoma mówi do mnie ile dasz mojej siostrze? Patrze patrze i rzucam..jak na 45 lat to niezłe nogi.
A ta jej siostra myslałam,ze mnie zabije wzrokiem i mówi " mam 25 lat". Solarka i plażowanie na słoncu zrobiło swoje..makabrycznie zniszczona twarz, dekolt, dłonie.
Napisano Ponad rok temu
Lepiej miec jasna skore ale zdrowa niz miec opalona i chujowa
Napisano Ponad rok temu
Chuja można, ja Ci kurwa dam solare!!! Zaraz po dupie dostaniesz ![]()
Napisano Ponad rok temu
Musze Go pilnowac bo glupoty Mu w glowie
Napisano Ponad rok temu
Nie masz nademną władzy odkąd pełnoletni jestem, na auto kasy nie chcesz dac to ciagnij druta :E
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Zaraz mi będziesz
![]()
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Jaka skóra na BAT? |
WALKA NOŻEM, BROŃ |
|
|
||
brzuch po redukcji 20kg tłuszcz, a skóra (zdjęcia) |
Galerie zdjęć |
|
|
||