CFM Nitro Protein Isolate - jest odżywką białkową najwyższej jakości. To czysty izolat białka serwatkowego z patentem na bazie peptydu nasilającym produkcję tlenku azotu ActiNOS. Ten unikatowy kompleks o najwyższej wartości biologicznej dostarcza pełną pulę niezbędnych aminokwasów.
- Najlepszy składowo Izolat na rynku
- Przyczynia się do wzrostu beztłuszczowej masy mięśniowej i redukcji tłuszczu
- Najwyższe stężenie białka, aż 90%
- Zawiera w swym składzie Aminogenź i Lactosporeź
- Wzbogacony o potężną dawkę probiotyków, Aminogenu i peptydów
- Słodzony stevią
- Nie zawiera laktozy
Amix CFM Nitro Protein Isolate to wyjątkowy izolat mający bardzo wysokie stężenie BCAA oraz innych niezbędnych aminokwasów. CFMź Nitro Protein jest znacznie lepiej przyswajalny dla ludzkiego organizmu ze względu na dodatek bakterii mikroflory jelitowej, w którego skład wchodzi pełen aminogram oraz patenty takie jak Aminogenź czy Lactosporeź. Proteiny te nie zawierają laktozy ani tłuszczu, są słodzone stevią i suklarozą, nie zawierają aspatamu!
Actinos™ to starannie wyselekcjonowane bioaktywne peptydy 2 unikatowych frakcji izolatu białek serwatki, które, działając synergistycznie, wykazują silne właściwości w kierunku aktywacji syntezy tlenku azotu (NOS). Drastycznie nasilają produkcję tlenku azotu (NO) w organizmie i do maksimum zwiększają ilość krwi tłoczonej w mięśnie.
Aminogenź to kompleks enzymów proteolitycznych naturalnego pochodzenia wspomagająca trawienie białek i co za tym idzie przyswajanie aminokwasów. Aminogen to opatentowana mieszanka proteaz przewodu pokarmowego pozyskanych od grzybów z rodzaju workowców Aspergillus niger i Aspergillus oryzae. Wg właściciela patentu ten kompleks enzymatyczny może zwiększać ilość wchłanianych aminokwasów do krwi o ponad 100%. W sponsorowanym badaniu naukowym, faktycznie dodatek aminogenu do porcji białka serwatkowego (50g WPC), wpływało wyraźnie na szybkość absorpcji niektórych aminokwasów, przy czym używano wysokich dawek enzymów sięgających 5g/porcję. Aminogen wchodzi w skład niektórych odżywek białkowych, węglowodanowo-białkowych i preparatów odżywczych.
CFM stosuje się do uzyskania najwyższej jakości izolatu proteinowego naturalną metodą bez chemii. Ta mikrofiltracja chroni strukturę białka - tak jak aktywność biologiczną - utrzymując najbardziej efektywną równowagę pomiędzy proteinami i peptydami, jakie naturalnie występują w serwatce. Amix CFM Nitro Protein Isolate opiera się o nowoczesny proces technologiczny kilkukrotnej filtracji w celu wyeliminowania tłuszczu, cholesterolu i laktozy, pozostawiając tylko wysokiej jakości proteinę.
Produkt ten zawiera bardzo wysoki procent izolatów białka serwatkowego uzyskanego w procesie Cross Flow Microfiltration CFMź, co gwarantuje doskonałą czystość, wchłanianie, wspaniały smak i szybki przyrost mięśni. Z zawartością ponad 90% białka serwatkowego jest to najskuteczniejsza receptura na rynku. izolat cfm opinie i działanie
Metoda Cross Flow Microfiltration CFMź jest, jak dotychczas, najlepszą metodą przetwarzania serwatki. Technologia ta pozwala na uzyskanie produktów bazujących na doskonałej czystości izolatów białka z zawartością protein serwatkowych w ponad 90%. Metoda CFM jest jedną z najbardziej zaawansowanych technologii wykorzystujących naturalny, nie chemiczny proces oddzielenia czystego białka od tłuszczów, węglowodanów i laktozy, zmniejszając je praktycznie do zera w ogólnej zawartości. To sprawia, że Amix Nitro CFM jest najskuteczniejszym produktem białkowym na rynku.