Mieszkam w Wadowicach i mam kontakt już zapomnianym Mistrzem Panem Piotrem Laskiem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Pewnie nigdy o nim nie słyszeliście Ale ten Gościu uczy mnie w szkole tak stary sportowiec zapomniany musi się z czegoś utrzymywać szkoda mi go bo to naprawdę fajny gościu i wiele zdziałał w życiu a nikt o nim nie pamięta, tyle dyplomów ile nam kazał powyrzucać mówiąc że już mu się to nie przyda bo to wszystko straciło na swojej wartości w tedy zrobiło mi się naprawdę smutno ,jest to mój autorytet ! Cytuję "Znaczące sukcesy w sportach siłowych – wyciskanie sztangi leżąc na ławeczce w kategorii MASTERS, ma na swoim koncie profesor tutejszej szkoły – inż. Piotr Lasek. Lista jego osiągnięć jest długa i obejmuje m.in.: Mistrzostwo Świata w 1997 roku – Graz, w 1998 roku – Mistrzostwo Europy – Derby, Mistrzostwo Świata Innsbruck – oraz Mistrzostwo Austrii w 1998 roku."
Jeśli ktoś o nim pamięta Niech do mnie napisze pozdrowię go Będzie mu naprawdę milo słyszeć że jego sława jeszcze gdzieś istnieje.
Dlatego Co roku są organizowane Zawody w Wyciskaniu Sztangi Leżąc Mistrzostwa Wadowic Z tego roku [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownik piowar12 edytował ten post Ponad rok temu