Witam Was drodzy użytkownicy. Powoli planuję zbierać rzeczy na następny cykl. Wcześniejszy cykl byl na Metanabolu PMP 6 tygodni 30 mg dziennie. Jestem bardzo zadowolony efekt znakomity. Teraz planuję mete+enan czy to dobry wybór czy wybrać raczej coś innego. Pozdrawiam.
Co wybrać na drugi cykl.
Napisano Ponad rok temu
cykl moze byc ok jak dla ciebie, dodanie drugiego srodka inj testo jest dobrym rozwiazaniem
1-6 metka 30mg ed
1-10/12 test enan 250mg e5d
masz sprawe pisz PW / e-mail...
Napisano Ponad rok temu
mozesz dac tez propa i mete
Napisano Ponad rok temu
hmm bardziej zdecyduję się na poradę lg team dzięki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
aha i pct rozumiem , że po testosteronie tak? listek clomidu wystarczy czy coś innego? podczas testosteronu nie będą potrzebne osłonki czy nadal używać? pozdrawiam.
Użytkownik wonsz edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Problem poczytac o odbloku w sieci? po cyklu jaki LG rozpisał to jeden listek clomidu cie bynajmniej nie odblokuje, osłonki? no na wątrobe bo walisz mete i na serducho tez bo walisz teścia małoo bo mało ale kwas acetylosalicylowy to podstawa....
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
dlatego pytam jak z tym odblokiem coś niecoś poczytałem ale każdy jest mądry na swój sposób, o osłonkach na wątrobe wiem na serce dobrze wiedzieć dzięki
Napisano Ponad rok temu
aha no i jeszcze mam pytanie odnośnie tego kwasu acetylosalicylowego. w jakim celu mam go używać? gdzie takie coś kupie i pod jaką postacią? sory, że pytam ale pierwszy raz spotykam się z takim czymś a na necie to pisze tak ogólnie i nie zbyt się dowiedziałem wszystkiego a wiedza mi jest potrzebna
Napisano Ponad rok temu
Acard.... za 6zł w aptece bez recepty.... w takim celu sie go uzywa aby nadmiar czerwonych krwinek które powstają w wyniku ich wiekszego wytwarzania gdy nasz testosteron przekracza enty razy na cyklu normę nie zagęszczał krwi jako takiej = żeby serducho nie miało cięższej pracy.
Innymi słowy tak jakby osłonka na serce
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
na pct mozna rozwazyc hcg clom i nolve, zalezy jak bedziesz przebiegal cykl, jak sie bedziesz czul itd... mozesz tez badania zrobic przed koncem zeby zobaczyc jak to w organizmie wyglada jak cie stac na takie badania
masz sprawe pisz PW / e-mail...
Napisano Ponad rok temu
w sumie to z badaniami problemu by nie było a jeśli coś będzie źle wtedy co? tak nawiasem myślałem żeby zamiast tej mety+enan zrobić cykl enan+winstrol obojętnie albo w tabletkach albo strzały wino