Witam wszystkich forumowiczów
Napisano Ponad rok temu
Pochodzę z centralnej Polski i mam 24 lata.
Nigdy nie prowadziłam sportowego trybu życia, a wręcz przeciwnie - jestem/byłam nałogową palaczką od dobrych kilku lat.
Do tej pory moja codziennośc ograniczała się do pracy, studiów, ciągłych obowiązków, brakowało w niej pasji, hobby, czegoś co na prawdę sprawiałoby mi radośc. Wpadłam w monotonnie dnia codziennego i postanowiłam coś w swoim życiu zmienic.
Pierwszym krokiem było rzucenie palenia i zapisanie się na silownię. Chciałam po prostu zrobic coś dla swojego zdrowia, poprawic kondycję, swoje samopoczucie. Jednak po swojej pierwszej wizycie na siłowni (z którą wcześniej miałam do czynienia chyba tylko w szkole średniej ) poczułam, że właśnie znalazłam to czego mi brakowałlo do tej pory! Nigdy wcześniej nie myślałam, że cwiczenia fizyczne mogą dawac taką satysfakcję Wychodzę z siłowni pełna energii, samozadowolenia, po prostu szczęśliwa, że w końcu robię coś dla siebie, coś co sprawia mi radośc.
Zaczęłam czytac co nieco na temat kulturystyki i fitnessu w internecie i tak trafiłam na Wasze forum
Sposród wszystkich innych wydało mi się ono najbardziej czytelne i zrozumiałe nawet dla takiej amatorki jak ja
A co najważniejsze pełne osób, dla których kulturystyka jest pasją i którę chcą się dzielic tą pasją z innymi!
Pozdrawiam wszystkich cieplutko, z pewnością będę zaglądała, pytała i mam nadzieję, że za jakiś czas również chwaliła się swoimi skromnymi osiągnięciami
Napisano Ponad rok temu
Nie boj sie pytac, na pewno pomozemy.
Dodatkowo zachecam do czynnego uczestnictwa w zyciu forum, nie ograniczac sie do pytania i uzyskiwania odpowiedzi
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Bedziesz mogla sie dzielic z nami osiagnieciami swoja dieta treningiem takze zapraszam
I cieplo namawiam i bede regularnie sledzil twoje postepy wyczyny pewnie nie tylko ja
Pozdrawiam Dejwid
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
hey wszystkim
- Ponad rok temu
-
Cześć.
- Ponad rok temu
-