![Zdjęcie](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_images/FK/profile/default_large.png)
PROPIONAMED???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1-8 prop e2d 100mg
1-5 turanabol 40mg ed
CO jakiś czas będe zdawał relacje jak to wszystko wygląda dieta oraz suple dopięte w razie gino mam tomaxifen i na odblok colmid do tego dochodzi codziennie eseliv duo 3 caps
Użytkownik xxx05 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik xxx05 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do samego cyklu jak najbardziej polecam sila poszla kosmicznie do przody nie mowie tu o kilku kg najbardziej odczowalny wzrost sily jest przy klatce i plecy reszta tez nie wiele odstaje na szczescie tamoxifen nie byl potrzebny wiec teraz mysle nad odblokiem mam colma 2 listki i tamoxifen 2 opakowania zostac przy colmie czy tamox styknie ogolnie nie odczowam za bardzo bloku wszystko smiga jak najlepiej dla pewnosci zrobilem sobie w piatek badania z krwi i moczu aby sprawdzic co i jak sie po dzialo podczas cyklu
Napisano Ponad rok temu
Co do samego cyklu jak najbardziej polecam sila poszla kosmicznie do przody nie mowie tu o kilku kg najbardziej odczowalny wzrost sily jest przy klatce i plecy reszta tez nie wiele odstaje na szczescie tamoxifen nie byl potrzebny wiec teraz mysle nad odblokiem mam colma 2 listki i tamoxifen 2 opakowania zostac przy colmie czy tamox styknie ogolnie nie odczowam za bardzo bloku wszystko smiga jak najlepiej dla pewnosci zrobilem sobie w piatek badania z krwi i moczu aby sprawdzic co i jak sie po dzialo podczas cyklu
Napisano Ponad rok temu
( wrzuć na dwa ostatnie tygodnia propa, HCG w dawce 500iu c2d i gra)
clomid- 3 dni po ostatnim szocie propa
można dać tak 1 dzień 150mg 2 dzięń 100 i potem 19 dni 50 mg
lub stała dawka 50 mg ed
Pozdro
Użytkownik pit86 edytował ten post Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
możesz pojechać combo Clomid /tamox też fajnie podziała, co do HCG ja zawsze mówie że jestem zwolennikiem tego specyfiku i twierdze że nie zaszkodzi a tylko pomoże ale kazdy robi inaczej odblok.
Pozdro
![;)](http://www.fabrykasily.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
cyklon z odżyw i saa
- Ponad rok temu
-
PH pierwszy raz
- Ponad rok temu