cześć Wam! :)
Napisano Ponad rok temu
1) w celu wcielenia w życie planu poprawy kondycji; nie jestem kulturystką, ćwiczę dla siebie sprawia mi to radość, satysfakcję, poza tym lubię dobrze wyglądać; obecnie pracuję nad brzuszkiem, liczę, że znajdę tu porady, które mi pomogą
2) w celu poznania nowych, ciekawych osób, zwłaszcza Panów (coż poradzę na to, że od zawsze mam ogromną słabość do dobrze zbudowanych facetów?). Sama nie wiem, jak owe znajomości miałyby się potoczyć. Może skończy się na kawce/piwku, może przyjaźń, może związek, a może tylko gorący sex?
Oczywiście pewnie zaraz posypią się głupie komentarze, ale jako że jestem charakterna, mam to w nosie!
Jeśli ktoś jest zainteresowany bliższą znajomością i chce np. skoczyć na kawkę, proszę pisać tutaj lub na maila (madziab1987.1987@tlen.pl) w celu wcześniejszej wymiany zdjęć, bo w ciemno nie ma nic Na co dzień mieszkam w Krakowie, ale z racji na swoją pracę jestem bardzo mobilna i sporo podróżuję po Polsce, zwłaszcza w weekendy. Może właśnie tu poznam kogoś, dzięki komu przestanę spędzać wieczory (po prowadzonych przeze mnie kursach) w hotelach i wreszcie będę miała z kim wyruszyć "na miasto"?
Co złego to nie ja, M.
Napisano Ponad rok temu
Bys wrzuciła zdj to odrazu by się oferty posypały haha
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
FAP FAP FAP FAP ^^
Moja odskocznia, najpiękniejsza dziewczyna,
To jest pasja, mój latający dywan,
To coś co pozwala mi żyć na wyżynach,
To jest pasja ,woda dla spragnionych życia,
Pomaga mi odnaleść w sobie wyższe uczucia,
To jest pasja, która płynie w moich żyłach
i daje mi moc że czuję się na siłach.
Guest_tmnt_*
Napisano Ponad rok temu
rowniez witam
jestem specjalnie przeszkolony do oceniania zdjęć kobiecej sylwetki więc smialo na pw wysylaj ;D
Użytkownik tmnt edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wklejam link do fotki. Ja po prawej - buźka zamazana, co by cały świat nie wiedział, jak wyglądam Jeśli ktoś zainteresowany, możliwa wymiana fotek przez maila lub rozmowa na skype na kamerce (ale to dopiero za 2 tyg, czyli jak skończy się mój urlop, bo obecnie nie dysponuję kamerką
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
wydaje mi się że gdzieśte zdjęcie już widziałem
Napisano Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
co do zdjec przykro jestes nowa uzytkowniczka i jezeli bedziesz wrzucac nastepne to ja bym prosil o chociaz 1 z trzymana kartka i podpisem forum-kulturystyka.pl mam nadzieje ze to nie problem dla ciebie;)
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Wrzuć zdj z kartką to uwierzymy ...
Ale zaraz będzie : Ja nie musze wam nic udowaniać ... Bla,bla ,bla
Guest_tmnt_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A Waszej reakcji się spodziewałam
Guest_tmnt_*
Napisano Ponad rok temu
prosiiimy ;D
Napisano Ponad rok temu