Oryginalne buty Nike z Allegro?
Napisano Ponad rok temu
Zastanawiam się nad zakupem bucików Nike.
Myślę nad zakupem na Allegro ponieważ z tego co słyszałem to jest tam dużo taniej niż w sklepie Nike lub innym sprzedającym buty Nike.
W ogóle chciałbym zapytać jak jest z jakością butów Nike? Chodzi mi o buty typu sportowego.
Jaka jest różnica cenowa między Allegro,a sklepami stacjonarnymi sprzedającymi buty?
Nie wiem jak z doborem odpowiedniego numeru buta, ogólnie ja mam na obecnych butach (NO NAME) 47. Czytałem, że aby sprawdzić numer buta należy odrysować na kartce a4 swoją stopę i zmierzyć najdłuższą odległość między piętą,a palcami. Plus doliczyć z 0,5cm - 1 cm i sprawdzić w tabelce rozmiarów jaki numer. Mi jak sprawdzałem wyszło 29cm, no dodajmy teraz ten 1cm, to będzie 30cm, czyli według tabelki będzie to między 46, a 47.
Czyli lepiej wziąć 47.
Mam nadzieję, że nie będzie za ciasny.
Ogólnie podobają mi się buty w kolorze czarnym, ze znaczkiem Nike.
Obecnie biorę pod uwagę następujące: (Kolejność ma znaczenie)
1. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
2. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
3. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
4. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
5. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
6. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
7. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Co Wy na to?
Wygodne są w ogóle te buty?
Jeśli chodzi o gwarancje to na Allegro niby piszą, że jest to dwa lata.
Sprzedawców jeszcze nie sprawdzałem ale jeżeli któreś wybiorę to wezmę u sprzedawcy co ma dobre komentarze i zarejestrowaną firmę z wszystkimi danymi.
Jeśli;i ktoś ma któreś z wymienionych butów lub podobne to proszę o napisanie opinii.
Ja ogólnie do tej pory kupowałem buty jakieś no name za 50zł ale po pół roku czy roku się rozpadały i albo trza było kleić superglue albo kupować nowe.
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Do pracy mam te jako 2 para
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] pół roku już śmigam i brakuje oznak zużycia
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Zakupiłem te Nike 395822-010.
Super buciki.
W necie wyczytałem, że przed pierwszym użyciem trzeba koniecznie buty zakonserwować pastą.
Zakupiłem dwie past, jedną w płynie ,a drugą taką klasyczną zwyczajną w puszcze. Nie wiem teraz która będzie lepsza do takich butów.
Ta wpłynie ma następujący opis:
Papillon Pasta do obuwia. Środek nabłyszczający do obuwia na bazie wosków naturalnych. Oczyszcza i odżywia skórę oraz nadaje wysoki połysk bez polerowania.
Teraz opis tej pasty w puszce:
Pasta Carrefour do obuwia czarna.Pasta doskonale konserwuje obuwie ze skór licowanych. Chroni przed wysuszaniem i wilgocią.
Której lepiej użyć?
Napisano Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Systematycznie i z pasją koksuje sobie w domowym zaciszu.
NAJlepsze ćwiczenia na brzuch (wg. mnie):
http://forum-kult...iesnie-brzucha/
Napisano Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja bym nie była taka pewna co do kupowania butów na allegro, może to moje subiektywne mało przyjemne doświadczenie, ale nieraz zostałam tam oszukana. Oczywiście wszystko zależy od tego na jakiego sprzedawcę trafisz.
Jeśli chodzi o różnice cenowe, to w salonie Nike buty nie są aż tak drogie, a masz pewne obuwie dobrej marki z gwarancją. Przepłaciłbyś natomiast gdybyś kupował buty nike w np. Foot lockerze, bo wtedy narzucają już swoją marżę. Możesz też poszukać na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]kupowałam przez tę stronę niejednokrotnie, więc śmiało mogę polecić.