Z czym je rozrabiać żeby nie było grudek i był dobry smak ??
Spróbowałem kiedys gainera i był obrzydliwy.
Napiszcie swoje sposoby rozrabiania białka

Użytkownik sebacool4 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik sebacool4 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik sebacool4 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
KUCHNIA - Przysmaki z grilla, ksiazka sałatkowa, podróze.. |
Rozmowy nie na temat |
|
![]()
|
||
Ile białka w diecie ? |
Dieta |
|
![]()
|
||
PRODUKTY O DUŻEJ ZAWARTOŚCI BIAŁKAJakie produkty zawierają dużo białka? |
Dieta |
|
![]()
|
||
Problem z trawieniem białka |
Zdrowie i Medycyna |
|
![]()
|
||
wybór białka |
Trening dla początkujących |
|
![]()
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu