Z czym je rozrabiać żeby nie było grudek i był dobry smak ??
Spróbowałem kiedys gainera i był obrzydliwy.
Napiszcie swoje sposoby rozrabiania białka
Użytkownik sebacool4 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik sebacool4 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik sebacool4 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Stosunek białka do węglowodanów a nie pula kalorii to klucz do dłuższego życia |
Artykuły i Ciekawostki |
|
|
||
Ilość białka przy redukcji... |
Dieta |
|
|
||
metka ruskawszysko co wiecie o mecie czylu smak, stosowanie,opis jak działa |
Sterydy i Prohormony |
|
|
||
Smaki zdrowia – 10 antyoksydantów |
Diety |
|
|
||
Jak się odżywiać ? regularnosc przyjmowania białka ? ( |
Dieta |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu