teraz bedziesz sluchac ; ostatni cykl 6 lat temu, foty w miare swieze 114 kilo 92 w pasie wzrost 190 , lapa okolo 47/48
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Twoje myslenie jest na poziomie przedszkolaka, ogolnie trenuje boks , kiedys moj powazny trener mial 165 cm wzrostu i w pasie 105 , zobacz na szkoleniowcow w zawodym boksie, kilku z czolowki ? teraz pomysl na jakich badaniach opiera sie cala wiedza jak wygladaja naukowcy ktorzy siedza w tym cale zycie , nie tylko w BB alke w kazdym sporcie gdzie liczy sie szybkosc, sila i wyglad? twoim zdaniem to duzi i wyrzezbieni ludzie sa w to mocno zawanasowani na ogol ? co ma wspolnego wiedza z genetyka i wygladem , jest mnostwo ludzi jak ja, ktorzy maja gdzies diete i treningi i dobrze wygladaja , a jest cala gama ludzi ktorzy poswiecaja cale zycie i nie wygladaja nawet za 5 groszy , wiec o czym do mnie piszesz? jesli porownujesz i szacujesz ogolna wiedze czlowieka po wygladzie to naprawde nie mamy o czym dyskutowac .....
co znaczy jak moga zrobic badania na dopingu ????? a na czy robia , na czym oparte sa badania ? z glowy, duzy koks je wymyslil? , czy jak to rozumujesz , chyba ze zle sformulowales zdanie bo naprawde przeraza mnie Twoje myslenie ?
ogolnie jesli uwazasz ze 90 cm do wzrostu 190 i wadze obecnej 119 jest duzo , to z jakiej ksiazki to wyhaczyles - MIS PUCHATEK, dla Twojej wiedzy dam Ci rade nie czytaj to co chcesz przeczytac tylko calosc w tym przypadku caly PROFIL, potem wyciagaj wnioski , bo jak widzisz 90 cm w pasie w takim wydaniu to nie zlany wyglad
chlopaki z moderacji Cie plusuja jak najetego , fajnie ale za co pytam ? ogolnie slowo OBIEKTYWIZM- cos dla was znaczy , czy ktos za slowo KUPA- tez dostanie plusa ....
mieszkam w stanach od dlugich lat , wiec bledy skladnia - roznie bywa , ale Twoje wypociny bija najnormalniej po czole , sa programy ktore poprawiaja bledy, literowke i td- w Twoim wypadku jak najbardziej sie przyda
Panowie to jak piszecie, odnosicie sie do ludzi tutaj , to swiadczy o tym jaki poziom ma cale forum, szczegolnie jesli mowa o dopingu , czy kazdy koks musi byc debilem- bo tak jest w zalozeniu, pokazcie wiec ze nimi nie jestescie
ogolnie moderuje Tricepsa , a bromergon to nie zadne gowno, tylko bardzo dobry zamiennik dostinexu , interesuje sie farmkologia i dopingiem od 15 lat a mam 35 obecnie( tu znowu podkresle jedno- zainteresowanie ...nie znaczy BIORE )
tutaj cos dla zmiany tematu, moze ktos ma ochote pomoc , moj dobry przyjaciel Tomek z rodzinnego miasta ruszyl z akcja , osobiscie znam dalsza rodzine poszkodowanej , dzieki z gory ,pozdrawiam
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownik maluch edytował ten post Ponad rok temu