[Boldenone]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik artist edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz :
GG : 40323873
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik artist edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
masz sprawe pisz PW / e-mail...
Napisano Ponad rok temu
Atomic 10ml 250mg/ml
Użytkownik lg team edytował ten post Ponad rok temu
masz sprawe pisz PW / e-mail...
Napisano Ponad rok temu
Co do boldow stawiam na Nr1 alphe a na dalszym planie kazdy inny.
Nie wiesz jak zyc,pomysl za co umrzec.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie bylo mnie dawno na forach ale zaskoczylo mnie ze po tylu latach jeszcze te zdjecie bolda PMP widze, zachecali mnie ze dobre kupilem to, zrobilem badanie antydopinbgowe aby zobaczyc co mam w srodku wyszedl sam olej.
Pytanie czy ta firma PMP jeszcze jest ile mozna walowac ludzi i to tyle lat
Nie dosc ze ten PMP bold sam olej to jeszcze zanieczyszczony byl.
Wlasnei szukam dobrego bolda ale widze ciezko cos.
Napisano Ponad rok temu
to wklej te badania antydopingowe ok ? bo takie antypimpy to sa nic nie warte
Napisano Ponad rok temu
sam je mozesz zrobic nic nie bede wklejac potem jeszcze co moze od natariusz zaswidczenie jeszcze i bedziemy do konca roku dyskutowac czy prawdziwe czy nie, nikt ci nie zabrania walic tego bolda, wszystkie undery sa 100 % pewne
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
kilka dni temu na kfd lecialy twoje antypimpy ze anavar z biosiry na badaniu wyszedl ci jako winstrol , wkleiles te swoje gowniane badania i sie okazalo ze byly robione w ameryce , smieszny jestes gosciu
Napisano Ponad rok temu
kilka dni temu na kfd lecialy twoje antypimpy ze anavar z biosiry na badaniu wyszedl ci jako winstrol , wkleiles te swoje gowniane badania i sie okazalo ze byly robione w ameryce , smieszny jestes gosciu
A CO WIDZISZ W TYM SMIESZNEGO , TO ZE W POLSCE NIE BYLY ROBIONE TO SMIESZNE NO JAK TO WIDZIALES TO JUZ WIESZ JAK SIE ROBI I ZROB SOBIE, NIE NALEZE TO PALANOTW CO BIJA SAM OLEJ POTEM SIE TU PYTAJA CZEMU NIE MA WYNIKOW DLATEGO NIE BEDE WKLEJAC ABY POTAM KAZEMU PRZEZ MIESIAC TLUMACZYC
KONIEC DYSKUSJI
Napisano Ponad rok temu
w tamtym temacie pisales ze anavar nie dziala ale test antydopingowy wykryl boldenon a dzisiaj piszesz ze zrobiles badnia i boldenon dziala , poza tym mowiles zeby isc do lekarza a on cie skieruje zeby zrobic te badania i co kurwa skierowal cie do ameryki ? hehe wez sie nie osmieszaj juz , pewnie teraz na syfow wejdziesz i bedziesz sprzedawal jakies durne antypimpy , idiota .
Napisano Ponad rok temu
WIESZ SA SAM IDIOTA JESTES I CO MAM CI JESZCZE ODPISAC NO KURWA IDZ PALANCIE DO LEKARZA TO CI COS POLECI JAK TAKI DURNY JESTES CO JA MA CI JESZCZE TU TLUMACZYC
CO TO W POLSCE NIE ROBI SIE TESTOW ANTYDOPINGOWYCH MAM ZA CIEBIE ISC I CI SZUKAC, PO PROSTU ODWAL SIE
PODALEM TAM LINK GDZIE TEN TEST MOZNA KUPIC NO I CO SIE CZEPIASZ KRETYNIE
Napisano Ponad rok temu
gubisz sie caly czas w tym co piszesz
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jaki teraz tesc suspension najlpeszy
- Ponad rok temu
-
T3
- Ponad rok temu