Femara
Napisano Ponad rok temu
Na grudzień zastanawiam się nad zastosowaniem Femary solo 1tab (2,5mg) raz w tygodniu pomysł zaciągnięty z pewnej strony internetowej [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] zastanawiam się jak w tym okresie z przyrostami mięśni w innym artykule czytałem że jak sie stosuje Femare to przyrosty idą jak krew z nosa i potrzeba do tego dodatkowo wbijać teścia około 1g w tygodniu
zastanawia mnie jak ma sie sprawa do 1tab. c7d i co myslicie o dodaniu do tego 250mg omki c3d
Wiek 27
Waga 95kg (ostatnio ostro zjechałem w dół) ale chciałem
Cykle dawno dawno temu ale było sporo przez te kilka lat
Dieta od 6 tygodni trzymam na wysokim poziomie z czego dwa dni odstępstwa były pizza i kebab
Napisano Ponad rok temu
dzisiaj wbije tescia Genoteca Test Enan i powiem ci jak z cisnieniem i czy aromatyzuje, omka troche za slaba bo to mieszaniny tesciow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najlepszy bylby tesciu dlugodzialajacy 300mg/1ml z omka roznie bywa moze aromatyzowac i to ostro
dzisiaj wbije tescia Genoteca Test Enan i powiem ci jak z cisnieniem i czy aromatyzuje, omka troche za slaba bo to mieszaniny tesciow
omka to mix testo , fakt , ale tesciu długodziałający 300mg to tez mix , kazdy testosteron moze aromatyzowac i powodowac ginekomastie , jesli myslisz ze po 1 strzale tego co podałes ( nie znane mi to cos ) bedziesz wiedział jak z cisnieniem i czy aromatyzuje to jestes w błędzie .. na kazdego hormony dzialaja inaczej .
Do autora , po co ci femara ?
Użytkownik Blue edytował ten post Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz :
GG : 40323873
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TopolaHARD : czytajac Twojego posta przeraziłem się, jaka kolwiek wiedza na temat SAA jest Ci obca , kto po 2 tygodniach brania zmniejsza dawki bo mu paszcza puchnie wg to co piszesz jest żeby nie powiedziec .. śmieszne .
Masz sprawe ? Pisz :
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
#!
Napisano Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz :
Napisano Ponad rok temu
Dodajac delikatnie mix tescia poprawisz libido ,miem ze letro podnosi testo ale tylko na krotki okres
Letro niestosowal bym dluzej niz 6 tyd z faktu na jego wplyw na cholesterol.Taki 6 tyg cykl zakonczyl bym dodatkiem nolvy przez okres 20 dni 10 mg ed i HMG 75iu co 3/4 dni.
Użytkownik Brian edytował ten post Ponad rok temu
Nie wiesz jak zyc,pomysl za co umrzec.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pierwszy strzal Tren 200mg GENOTEC
- Ponad rok temu
-
testosteron pierwsze ukłucie
- Ponad rok temu
-