Megace
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mogę odpsrzedac parę szt megalia 240mlna megace zaleje cie tluszcz konkretnie
jelsi jestes na poczatku budwania masy
musisz duzo jesc nie zaszkodzi
nie zauwazylem woole skutków ubocznych mozna wiecej zjesc i juz!!!
tylko uwazac trzeba na tłuszcze wiadomo!!!
gg4345294
macio1973@o2.pl
cena atrakcyjna
Napisano Ponad rok temu
w dupe sobie wsac ten megace
Mój znajomy z wagaą około 64kg i wzrostem około 190 zaczynał od megace bardzo go zpompowało przytył naprawdę szybko do 90kg potem zbił elegancko tłuszczyk i tera już buduję suchą masę mięśniową naprawde patrząc z czzasem niezły z niego koxik się zrobił z 44 na karabinie na rzeźbie
megace trzeba wiedzieć jak brać i wcześniej mieć przygotowaną dobrą diete naprawde dobrą i jej przestrzegać jak pacierza przed snem dla ludzi z naprawde dużo niedowagą jest dobry chociaż niepolecam i odradzam każdemu !!!
Napisano Ponad rok temu
w dupe sobie wsac ten megace
Mój znajomy z wagaą około 64kg i wzrostem około 190 zaczynał od megace bardzo go zpompowało przytył naprawdę szybko do 90kg potem zbił elegancko tłuszczyk i tera już buduję suchą masę mięśniową naprawde patrząc z czzasem niezły z niego koxik się zrobił z 44 na karabinie na rzeźbie
megace trzeba wiedzieć jak brać i wcześniej mieć przygotowaną dobrą diete naprawde dobrą i jej przestrzegać jak pacierza przed snem dla ludzi z naprawde dużo niedowagą jest dobry chociaż niepolecam i odradzam każdemu !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gowno nie z tej ziemi 80 procent masy tluscz u mnie brali to i kazdy zalamany
Dlatego kolego napisałem że trzeba wiedzieć jak to brać osobiście tego nie brałem ale widziałem na własne oczy 2 przypadki po megace jeden naprawde miły dla oka a drugi załamujący dlatego jak ktoś nie potrafi dobrej diety i treningu utrzymać lepiej żeby tego nei brał bo brzuszek urośnie jak Kobiecie w ciąży
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mow co chcesz ale dobrej masy nie da rady zrobic na tym to jest z doswiadczenia mojego otoczenia
Tak napewno tutaj się zgodzę mięśnie będą bardzo słabej jakości a spadki jeszcze lepsze
Pamiętajmy że jest coś takiego jak pamięć mięśnia i później barrdzo ładnie wróci w dobrej jakości np. po vinku lub boldzie z sustą.
Megace jest dla ludzi naprawde zdesperowanych moim zdaniem nikt kto poważnie myśli o siłowni nie powinien tego brać
Napisano Ponad rok temu