Siergiej Charitonowa: "złamię Arlovskiego"
Napisano Ponad rok temu
Zaledwie kilka tygodni dzieli Siergiej Charitonowa na debiut w amerykańskim turnieju, Strikeforce przeciwko byłym mistrzem UFC Andrei Arlovski , rosyjskiego żołnierza, jego plany na wspólną walkę i wydał opinię o losie Division UFC.
"W czasie walki może się zdarzyć wszystko. Jestem bardzo dobrze przygotowany i czuję się jak najlepsze lata "- Charitonowa. powiedział "Trenuję z Alistair, mam z nim w bitwie 1-1. Możemy spotkać się w finale, a do drugiego walki. Nie będzie znacznie różni się od naszych sparingów w siłowni. "
Bukmacherzy wolą Arlovski na zbliżającym się ataku, ale trochę Siergiej Charitonowa stóp procentowych i dane liczbowe, zatytułowany przeciwnik dla niego tylko kolejnym utrudnieniem, że musi zostać zniszczona:
"Ludzie lubią uważać siebie ekspertów w sprawach, w których sądzą, że są dobrze przygotowane. Pokonałem Werdum i Alistair w czasie, gdy moje umiejętności w szafie jest mniej niż 25% z tych, które mam dziś. "
"Ja nie oglądałem walki Andrei Arlovski. Dla mnie jest to kolejna przeszkoda, którą muszę pokonać. I nie zależy na jego problemy i to, czy był mistrzem, czy nie, ja wciąż go złamać. "
W niektórych firmach są teraz klejnoty najlepszych zawodników wagi ciężkiej? Charitonowa nie chce porównać poziom UFC i Strikeforce, weteran MMA ma swój własny, zdanie odrębne:
"Dlaczego porównać? Nie mam problemu spotkać się z Shane Carwin lub Cain Velasquez, ale UFC nie pozwoli na jego bojowników do walki na zewnątrz organizacji. Jeśli spojrzymy w przeszłość, widzimy, że Randy Couture pokonał Valentine Overeem i Chuck Liddell przegrał w Pride. I Myślę, że zaszokował UFC, i nie chcą powtórki ".
"Myślę, że mogę pokonać tych wszystkich facetów i myślę, że w Strikeforce w tej chwili zebraliśmy najlepszych zawodników wagi ciężkiej. Zawsze mów, że musisz walczyć w UFC, ale dlaczego chłopaki z UFC nie dowodzi, że są one najlepsze w walce z zewnątrz organizacji? "
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PPJ: 81 kg: Przemysław Bartkowiak vs Maciej Kochan - 2:1
EXPERTO - Ponad rok temu
-
Amir Khan in 2010 vs Malignaggi and Maidana (HD) Feel Alright
EXPERTO - Ponad rok temu
-
Mariusz Cendrowski na treningu siłowym
EXPERTO - Ponad rok temu