Antonio McKay: "Uważam się za Muhammed Ali w MMA"
Napisano Ponad rok temu
2 stycznia debiut MFC koguciej mistrz mistrz Antonio McKee w UFC przeciwko Jacob Volkman. Ambitny Amerykanin, który nie zna porażki od 2003 roku, nie widzi niebezpiecznych rywali w ośmiokąt.
"Mam zamiar rozbić się w jednym. Kto może pokonać McKee na lekkie? Stracić, chyba, że będziesz gotowy do walki, lub mające kontakt z bezpańskich punch. Walce Czyj jest lepsze niż moje? Gray Maynard ? Jacob Volkman to zrobię, Volkman, co wygląda jak puste miejsce. Myślałaś Volkman w stanie walczyć? "Nie, nie może" .
"Uważam się Muhammad Ali, Don King, Tupac Shakur z MMA. Powiesiłem język, jestem inteligentny, utalentowany, a jestem osobą biznesowych. Co to znaczy?" To stawia mnie w szeregu czarnych z największych wojowników wszech czasów ".
"Wiem, że UFC od dawna chciał się mnie, ale dla pieniędzy, nie byłem gotowy ryzykować. Dwie z trzech tysięcy dolarów, nie warto się do młodego mężczyzny ułożone show małpa dla tłumu. Wolałbym, aby wygrać decyzji i pozostawić bez jednego . rysy, ale dobra nagroda, może zmienić widzenia ". Będę Volkman do noszenia głowy z ramionami - powiedział zawodnik w rozmowie z Sherdog.com
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Ilość kreatyny w mięsie |
Dieta |
|
|
||
DUSZĘ SIĘ !! + list do BRAVO :) ogólnie dział FUNNY |
Rozmowy nie na temat |
|
|
||
Można trenować codziennie jeśli nie jestes zmęczony i czujesz sie na siłach?Trening codziennie, lepsze efekty? |
Trening dla początkujących |
|
|
||
POMOCYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!Potrzebuje kogoś kto sie na tym zna!! |
|
|
||
Budowa mięśni na barkach, bicepsie , tricepsie i plecach |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przemek Saleta o walce Kułak vs Materla
EXPERTO - Ponad rok temu
-
WFC 12: Nandor Guelmino v Ajlin Ahmic
EXPERTO - Ponad rok temu
-
"Big Foot" ma zamiar pokonać Fedor Emelianenko
EXPERTO - Ponad rok temu
-
Fotogaleria: zapasy, grappling, sumo ...
- Ponad rok temu
-
Alistair Overeem vs Todd Duffy w show Dynamite!
EXPERTO - Ponad rok temu
-
Cody McKenzie: "Chcę, by kopnąć" punk "w twarz!"
EXPERTO - Ponad rok temu
-
Nick Diaz będzie bronić swojego tytułu przeciwko "Cyborg"
EXPERTO - Ponad rok temu
-
Bob Sapp vs Jan Nortje
EXPERTO - Ponad rok temu
-
TRENING PERSONALNY BOKSERSKI INTRO W WARSZAWIE