Brookins Jonathan Beats Michael Johnson wygra "The Ultimate Fighter"
Napisano Ponad rok temu
Jonathan Brookins jest Season 12 Zwycięzca The Ultimate Fighter, przy mistrzostwach w reality show UFC z jednomyślnej decyzji zwycięstwo nad Michael Johnson w sobotę w Las Vegas.
To był imponujący pokaz przez Brookins, którym udało się przeżyć, chociaż wydawało się, że poważnie ranny w pierwszej rundzie, a następnie wrócił do wygrania drugiej i trzeciej rundy i wygraj decyzji.
"Moja gra nadal ma wiele do poprawienia w" Brookins powiedział potem. "Chcę zaprosić wszystkich, aby przyjść na przejażdżkę ze mną, bo mam dużo poprawy zrobić."
Johnson hit Brookins z twardej ręki lewej na początku walki, a on nadal uderzając Brookins z kilka twardych ciosów na początku pierwszej rundy. Brookins trzymał ręce w dół, a jego głowa do góry, i był podatny na dysk Johnson's ciosów. Brookins próbowała zrobić Johnson w dół, ale większe, silniejsze Johnson miał problemy z utrzymaniem się plecami do klatki i na stojąco.
W pierwszej rundzie nosił na Brookins zaczął szukać oszołomiony jak Johnson nadal tag go, a kiedy będą rozstrzygać Johnson użył doskonałej wytrzymałości rzucić Brookins okolice. Brooking stawała się wahała się nawet rzucać punch późno w pierwszej rundzie, bo wiedział, Johnson uderzy go mocniej, ale Brookins udało się przetrwać rundę.
"Byłem oszołomiony," Brookins powiedział po walce z drogi Johnson zranił go w pierwszej rundzie. ". Typowy Michael Johnson bije na ludzi ... myślałam, Dang, nie mogę pozwolić mojej rodziny w dół - są tu w pierwszym rzędzie".
Na początku drugiej jednak okazało rzeczy wokół Brookins: On zabezpieczone bardzo dobre obalenia i wylądował kilka ciosów przed wprowadzeniem Johnson płasko na plecach, gdzie nie było wygodne. Johnson Brookins dokładnie zdominowany przez około trzy minuty na ziemi, i chociaż na krótko Johnson nie udało się wrócić na nogi, Brookins uderzył go z powrotem na dół. Bo jak się dominujące w Johnson był w pierwszej rundzie, Brookins był jeszcze bardziej dominującej w drugim.
Johnson otworzył trzeciej rundzie dobre połączenie, ale Brookins natychmiast poszedł do obalenia jednej nodze, a w ciągu 45 sekund był Johnson w dół w stosunku do ogrodzenia. Brookins nie zrobić wiele szkód na ziemi, ale zrobił kontrola walki, jak Johnson nie był w stanie zrobić dużo niczego z Brookins na niego. Johnson nie na krótko udało się uzyskać na nogi, ale bardzo krótko: Brookins szybko podjął walkę z powrotem na ziemię, przejął kontrolę i trzymał go tam aż do chwili wyszedł, zdobywając zwycięstwo decyzji.
Sędziowie zdobył to 29-28, 29-28 i 29-27 dla Brookins.
Dwa spędził sześć tygodni życia i szkolenia oraz w domu Ultimate Fighter, i dali sobie uścisk wewnątrz Octagon. Ale tylko jeden z nich może pojawić jako zwycięzca, i to Brookins kto zarobił, pokazując dużo serca i wiele talentów, a obietnica ma ogromny karierę w UFC.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.