WINSTROL STAONOZOL
Napisano Ponad rok temu
Iniekcja czy doustne?
Co polecacie?
Jeśli dosutne winko to jakie najlepiej? I najrzadziej podrabiane?
Podziękuj mu Kliknij na plusika przy jego wypowiedzi
Napisano Ponad rok temu
Czytałem o omka + meta lub deca + meta. Do metki nie jestem jakos przekonany bo zalazy mi na suchaj masie. Mogł bym to zaminienic na winko w tab. ale jesli chodzi o dece to podobno bede miał problemy z kobieta. Prosze o rady pierwsyz cykl na saa ( nieliczac metki 2 lata temu) na poaczatek 6tyg. Cel sucha masa!
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
1-6 prop 100mg/e2d
i powino ci wystarczyć na początek , dece daruj a meta z razaka nowa seria robi cuda nawet sama , musisz poznać siebie samego dopiero potem będziesz wiedział co działa na ciebie , prop to chyba najlepsze rozwiązanie na początek przygody
13,10,2012------- Sukces waga 93,2 ----- Redukcja w toku ----- Sibutramina zdała egzamin --------
01,11,2012 -------- + 2 cm w bicepsie , pas -1 cm , troszke na +,
Napisano Ponad rok temu
Delikatnie
1-6 prop 100mg/e2d
i powino ci wystarczyć na początek , dece daruj a meta z razaka nowa seria robi cuda nawet sama , musisz poznać siebie samego dopiero potem będziesz wiedział co działa na ciebie , prop to chyba najlepsze rozwiązanie na początek przygody
Powiedz ile chcesz na to przeznaczyć? Pieniędzy oczywiście...
Musisz zdać sobie sprawę, że będziesz kuł się co drugi dzień. Potrzebne Ci będzie 20 amp po 100mg propu, to nie jest mały wydatek. Lepiej kup sobie Wino w tabletkach, taniej Cię wyniesie 100tab po 10mg na 4 tyg, na 6 tyg, 126 tabsów potrzebujesz, miałem zrobić podobny cykl do Twojego ale cena mnie przestraszyła
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
prop na 6tyg + clomid to koszt ok 300-350zł. Tyle jestem wstanie przeznaczyć. Mam nadzieje ze warto wydać i beda jakieś efkety. U mnie dostepny jest prop z PHOENIX i taki chyba kupie.
Skoro tyle chcesz przeznaczyc to wporzadku, zrealizuj swoj cel, zycze przyzwoitych przyrostow Ja mam bardzo malo kasy, planuje taki cykl, winko zostawie na maj A od stycznia lub lutego:
Methanex®
Tamoxifen 30 tabletek po 20mg
Clomid 1 listek 12 tabl
Sylimarl 70 mg 30 tabl (4 opakowania)
HEPATIL 150mg 40 tabletek (3 opakowania)
I powinno być OK
Napisano Ponad rok temu
prop na 6tyg + clomid to koszt ok 300-350zł. Tyle jestem wstanie przeznaczyć. Mam nadzieje ze warto wydać i beda jakieś efkety. U mnie dostepny jest prop z PHOENIX i taki chyba kupie.
Skoro tyle chcesz przeznaczyc to wporzadku, zrealizuj swoj cel, zycze przyzwoitych przyrostow Ja mam bardzo malo kasy, planuje taki cykl, winko zostawie na maj A od stycznia lub lutego:
Methanex® 100 tabletek po 10mg
Clomid 1 listek 12 tabl
I powinno być OK
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zależy jaki prop np u mnie test prolongatum z jelfy 5 ampułek 35zł czyli 20 140 zł + clomid to bedzie 190zł ale niewiem o jakim teście wy mowicie
Testosterone Propionate tzw. "prop"
Testosteron Prolongatum tzw. "prolka"
To 2 inne odmiany teścia, poczytaj sobie
Napisano Ponad rok temu
Methanex®
Clomid 1 listek 12 tabl
I powinno być OK
Hahaha żarty sobie robisz winko solo heheheheh dobre czego to ludzie już nie wymyślą
Daj Zyc tanio i prosto to piecze się ciasto a nie robi Cykl
13,10,2012------- Sukces waga 93,2 ----- Redukcja w toku ----- Sibutramina zdała egzamin --------
01,11,2012 -------- + 2 cm w bicepsie , pas -1 cm , troszke na +,
Napisano Ponad rok temu
Hahaha żarty sobie robisz winko solo heheheheh dobre czego to ludzie już nie wymyślą
Daj Zyc tanio i prosto to piecze się ciasto a nie robi Cykl
A czy ja napisałem że solo, jak nie umiesz czytać to nie moja wina
Użytkownik mysthery87 edytował ten post Ponad rok temu