Ranking Odżywek
Napisano Ponad rok temu
Mam na myśli takie coś : Zrobić nowy dział RANKING ODŻYWEK i tam zamieszczać suplementy/odżywki .
Chodzi mi o to żeby ten kto brał wypowiedział się o niej , ocenił ją (polecam, nie polecam ) napisać kilka słów o produkcie .
Coś takiego widziałem na jednej ze stronek i myślę że u nas by się to sprawdziło
Przykładowo ;
Universal Storm - zakładamy temat . Krótka charakterystyka ,wypowiedzi o niej użytkowników,efekty i głosowanie (polecam , nie polecam )
Co myślicie o tym ?
Taki nasz RANKING
Pozdro i czekam na wypowiedzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja bym proponowal ranking ale cena/jakosc supli,odrzywek itp, tzn np bialko jakie jest tanie i dobre wg ceny (ostrowia),opis dlaczego tak i do zestawienia inne jakies bialko drozsze i dobre... wiecie o co chodzi ;dWszystko jest ok ale w Dziale ,,Nasze Relacje" tam kazdy opisuje dane produkty ktore stosowal i tam pisze ocena koncowa charakterystyka iwgl
a co do twojego pomyslu to bym zmienil "nasze relacje" na jakis dzial tak jak ty proponowales,tzn opis producenta etc i pod tym by kazdy pisal swoje opinie i moglo by wyjsc cos dobrego i porzytecznego ;]
pzdr
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ma wladze ale jest leniwy... chycmy sie a zrobcie to ;dno to trzeba Experto o to poruszyc wkoncu on tu ma wladze
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
No ale zdanie należy do Exa
Ja tylko zasugerowałem
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
No pomyśl Ex pomyśl
Skończyły by się pytani w stylu co myślicie o tym białku ,kreatynie i wg
Napisano Ponad rok temu
Czy panowie znają np. taki suplement jak Inhibit-E ? (to dość mało jeszcze znany bosster testosteronu a zarazem bloker estrogenów). Mam przyjemność go obecnie testować. Powiem więcej, chciałbym opisać jego działanie w praktyce (tzn. skoro jego producent reklamuje że Inhibit-E zwiększa poziom testosteronu to chętnie zrelacjonował bym jego działanie w zakresie fizycznym (wpływ na siłe, regeneracje, przyrost masy) oraz psychicznym (wpływ na libido, agresje, nastrój). Przede wszystkim jednak zdecydowałem się z czystej ciekawości na badania laboratoryjne mojej krwi pod kątem zmian wartości testosteronu przed, w trakcie, i po suplementacji. To ostatecznie udowodniłoby lub obaliło słowa producenta tego suplementu co do jego wpływu na poziom testosteronu. Na dzień dzisiejszy dysponuje wynikami pierwszego badania-czyli badania zrobionego przed suplementowaniem. Mógłbym przesłać już teraz w formie pliku-zdjęcia ale nie znalazłem takiej opcji...
Badanie 2 i 3 przede mną (co prawda każde kosztuje 30 zł ale robie to dla swojej wiedzy) ale chętnie się tym podziele na forum. A gdyby był do tego stworzony odpowiedzni dział pod tytułem "TESTY ODŻYWEK" to napewno byłoby świetnie.
Podobnie jak Kuba jestem pewien że pomysł się sprawdzi. (dwóch fanatyków już macie;) )
pozdrawiam serdecznie.
Napisano Ponad rok temu
To też mogłaby być w miare przyzwoita relacja.
Myśle że takie dział zasługuje właśnie na wyróżnienie, bo "nasze relacje" to dział już troszke za duży i ogólny. Takie wyszczególnienie, "TESTY ODŻYWEK" że w tym dziale testujemy tylko suplementy, i relacjonujemy je, dałoby forum więcej korzyści, myśle
(ankietki w stylu polecam/odradzam/dobre na mase/rzeźbe/redukcje/itp. nie byłyby potrzebne) wystarczyły by same relacje autorów z suplementowania tego czy tamtego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Możecie luknąć i zobaczyć jak to wygląda
Tam jest takie coś jak Ranking odżywek
Napisano Ponad rok temu
Nowe forum by się nazywało: Ranking odżywek i suplementów.
Napisano Ponad rok temu
Może tak : Opis produktu ze zdjęciem , potem głosowanie - i nie jako całokształt ocena tylko podzielić to :Rozpuszczalność,smak,działanie,nasza rekomendacja . Można by to przyznawać w gwiazdkach albo kropkach od 1-5 .
Oczywiście oprócz głosowania krótka opinia własna Nic mi jeszcze nie przychodzi do głowy
Napisano Ponad rok temu
a dwa że po co mamy być ich kopią?????
Poza tym panowie? głosowanie nad tym czy odżywka dobra czy nie? to technicznie byłby problem (liczenie głosów, robienie średniej i tak dalej) a poza tym mnie osobiście nie przekonałaby jakaś tam ocena liczbowa która nie wiadomo z czego do końca wynika...
Najlepsza jest dyskusja, dialog!!! albo coś chwale i ręcze swoją osobą że ten supel jest dobry, albo konkretnie mówie co mi się w nim nie podoba i nie odpowiada... a nie jakaś cyferkowa ocena jak w szkole...
Tak więc nie komplikujmy sobie życia Po prostu normalny dział w którym relacjonujemy i oceniamy nasze odżywki
(i ja jestem za nazwą "testy suplementów albo relacjonowanie suplementów)
pozdrawiam. Budrys
Napisano Ponad rok temu
Jest ocena supla/odżywki w stylu
BARDZO DOBRY
DOBRY
NIE POLECAM
Do tego rozmowa na temat danego supla dlaczego polecasz dlaczego nie itp itd
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu