Hmmm nie ma za bardzo co komentować, walka z początku była okej ale pod koniec to duszenie...

Napisano Ponad rok temu

Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
 bo zeby to wyprowadzic to tez trzeba sie namęczyć czasem i miec troche techniki
 bo zeby to wyprowadzic to tez trzeba sie namęczyć czasem i miec troche techniki

Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
 Popełnił błąd i przegrał
 Popełnił błąd i przegrał

Napisano Ponad rok temu
 Ja i tak byłem za Saletą.Najman dla mnie to .....

Napisano Ponad rok temu
Może i Najman lepiej atakował , tylko ostatecznie Saleta pokazał kto ma wole walki i tak naprawde jest sportowcem
 Walka ŻENADA, jeszcze wielki mistrz uderzył Najmana po "gongu" Żenada.
 Walka ŻENADA, jeszcze wielki mistrz uderzył Najmana po "gongu" Żenada. to niech zorganizują mu walkę taką jak miał Andrzej Gołota z największymi kozakami na świecie
 to niech zorganizują mu walkę taką jak miał Andrzej Gołota z największymi kozakami na świecie 

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Zgodzę się z Tobą MACLepiej przegrać tak jak przegrał Najman niż wygrać jak wygrał Saleta.
Wielki mistrz wróci do domu z obitym ryjem od gościa, który jest nikim i nie ma nawet zadrapania na ciele
Walka dwóch kretynów - zajebiście się bawiłem -

Napisano Ponad rok temu
Zgodzę się z Tobą MAC

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ja myslslame, ze powalcza troche w boxie, ale co sie dziwic to MMA kazdy napier... jak chce
 ja myslslame, ze powalcza troche w boxie, ale co sie dziwic to MMA kazdy napier... jak chce  nic dziwnego ze najman wjechal odrazu w salete na qrwie, tak samo jak pudzian w najmanaaa
 nic dziwnego ze najman wjechal odrazu w salete na qrwie, tak samo jak pudzian w najmanaaa  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Marcin Parcheta na Prince's Cup w Bangkoku | MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 | 
 |   
 | ||
| Marcin Najman vs Przemysław saleta | Ziomek przeróbka | Humor | 
 |   
 | ||
| Przemyslaw Saleta już walczy w K-1......... | MIXED-MA | 
 |   
 | ||
| Tomek Drwal wygrał ! | MIXED-MA | 
 |   
 | ||
| Marcin Najman vs Robert Burneika - kursy u bukmacherów! | MIXED-MA |