ale cały czas się uczę
 ale cały czas się uczę 

Napisano Ponad rok temu
 ale cały czas się uczę
 ale cały czas się uczę 

Napisano Ponad rok temu
 wiec o to mi chodzi zebyscie podali jakies sensowne cykle ktore nie sa "pod gorke" i juz wyprobowane
 wiec o to mi chodzi zebyscie podali jakies sensowne cykle ktore nie sa "pod gorke" i juz wyprobowane  dlatego tu wlasnie jestem aby omowic co nieco te cykle , te wlasne 4 zostalY podane Mi jako ok hehe ale widze ze to jakis boolset heh Dziekowa Mac za analize i podsumowanie :
 dlatego tu wlasnie jestem aby omowic co nieco te cykle , te wlasne 4 zostalY podane Mi jako ok hehe ale widze ze to jakis boolset heh Dziekowa Mac za analize i podsumowanie : Ja niemam zielonego pojecia co z czym zloczyc zeby bylo ok dlatego polegam na doswiadczonych , a moze ktos zna jakies z 4 sensowne cykle z ktorych ja bym mogl  wybrac cos dla siebie, chodzi mi o zrobienie "sucha mase miesniowa o dobrej definicji " z gORY TNX
 Ja niemam zielonego pojecia co z czym zloczyc zeby bylo ok dlatego polegam na doswiadczonych , a moze ktos zna jakies z 4 sensowne cykle z ktorych ja bym mogl  wybrac cos dla siebie, chodzi mi o zrobienie "sucha mase miesniowa o dobrej definicji " z gORY TNX

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Mac co myslisz czy przy cyklu 1-4 meta / 20 mg ed moge stosowac Nolvadex albo chociaz miec go pod reka ?! czy moge naprzyklad brac /nolv... 10mg ed ? i wrazie co clomid z 12 tabletek po cyklu styknie z dawce 50mg ed ? z gory dzieki Pozdro
 Mac co myslisz czy przy cyklu 1-4 meta / 20 mg ed moge stosowac Nolvadex albo chociaz miec go pod reka ?! czy moge naprzyklad brac /nolv... 10mg ed ? i wrazie co clomid z 12 tabletek po cyklu styknie z dawce 50mg ed ? z gory dzieki Pozdro

Napisano Ponad rok temu

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Plan cwiczenProsze o pomoc | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Prośba o pomoc | MIECZ i SZTUKA WALKI MIECZEM | 
 |   
 | ||
| Jestem załamany - proszę o pomoc | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||