Odblokowanie po M-DROL D-PLEX
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie odblok bede robił z takich srodków jak:
T-Bol - 150 tab, trubuactiv b6 ok 60kaps,Tribulyn 120kaps, novedex xt 60 kaps, Arimadex z G.E.T 60 kaps, PCT complete - to aby przywrócić noturalna produkcje tescia
+ kretyna bca itd.
Mam Pytanie czy na tym odblokowaniu mogą sie pojwaić jakieś objawy ginekomasti? czy po cyklu w trakcie odbloku tez kupic wit b6 i cynk aby temu zapobiegać?? tych tribusów duzo jest jak to najlepiej brac? dawki takie jak na opakowaniach czy inaczej?
Podziękuj mu Kliknij na plusika przy jego wypowiedzi
Napisano Ponad rok temu
Nie bierz wszystkich rodzajow tribulusow na raz. Tak samo z PCT przeciez to w wiekszosci przypadkow to samo lub prawie to samo. Dawke jak na opakowaniu.Witam, zaczełem łykac mdrol po 28 dniach dorzuciłem też dplex myśle że cykl bedzie ok 56dni. M-drol - 1x2tab + D-PLEX 3x 1tab/dzień
Mam pytanie odblok bede robił z takich srodków jak:
T-Bol - 150 tab, trubuactiv b6 ok 60kaps,Tribulyn 120kaps, novedex xt 60 kaps, Arimadex z G.E.T 60 kaps, PCT complete - to aby przywrócić noturalna produkcje tescia
+ kretyna bca itd.
Mam Pytanie czy na tym odblokowaniu mogą sie pojwaić jakieś objawy ginekomasti? czy po cyklu w trakcie odbloku tez kupic wit b6 i cynk aby temu zapobiegać?? tych tribusów duzo jest jak to najlepiej brac? dawki takie jak na opakowaniach czy inaczej?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Iran Hormone
- Ponad rok temu
-
Propionat+metka+białko+amino
- Ponad rok temu
-
testosteron prolongatum + metanabol
- Ponad rok temu
-
Winstrol 100 tab. - potrzebne odblokowanie?
- Ponad rok temu
-
Cynk zamiast Nolvadexu?
- Ponad rok temu
-
PH 1-szy raz,DORADZCIE
- Ponad rok temu
-
DHEA
- Ponad rok temu
-
Pierwszy Cykl na M-drolu