Fakt o którym warto wiedzieć!!
Napisano Ponad rok temu
dzieje sie to za sprawa, pewnego hormonu, który pojawia sie u faceta, mająceg nowotwór, prostaty, a test Ciazowy jest barodzo wrażliwy na zawartosc tego hormonu..
dlatego, test Ciazowy nie jednemu może uratować życie...
Napisano Ponad rok temu
To że testem można sprawdzić pregnyl wiedziałem, ale o prostacie nawet nie słyszałem.
Prostata myślałem tylko że psa.
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
nowotwór prostaty jest to jeden z najczęściej występujących nowotworów, u mężczyzn po 40r ż
nawiasm, mówiąc z testem Ciazowym, jeśli zrobisz, i wykaże wynik, pozytywny, to całkiem mozliwe, że możesz mieć, nowotwora, prostaty, lub jądra.
wlasnie, przy tych nowotworach, guzy, produkują hormony ( Hcg) odpowiedzialne, za pozytywny wynik testu ciazowego..
ps, każdy facet ma prostate, w kroku, i jest narażony na, zmiany nowotworowe tego gruczołu. podobnie, jak u kobiet - Piersi..
ryzyko to wzrasta z wiekiem..
Użytkownik Haroldek48 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rak piersi jest dużo cięższy od raka prostaty więc porównanie trochę nie na miejscu.
Napisano Ponad rok temu
Tu, nie chodzi o ciezkosc ale o wykrycie, raka..
im, szybciej wykryjesz tym lepiej, a wiadomo jak z lekarzami teraz jest.. rozmawiałem, osobiście z lekarzem na, ten temat jak robilem sobie badania, na poziom testa..
Użytkownik Abetalipoproteinemia edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z rakiem prostaty chodzi o to, że dużo osób żyje z nim lata w ogóle nie zdając sobie z niego sprawy i umiera na coś zupełnie innego, z rakiem piersi czy jądra raczej to nie możliwe.
Napisano Ponad rok temu
z reszta, w poście też pisalem o raku jądra, i kilku innych, hormono- zależnych..
rak prostaty również jest rakiem hormono- zależnym...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przy układaniu diety nie liczymy białka roślinnego
- Ponad rok temu
-
Woda do picia
- Ponad rok temu
-
Piwo Imbirowe dobre na zakwasy
- Ponad rok temu
-
Przedramie a biceps
- Ponad rok temu
-
Prawdy czy mity ?
- Ponad rok temu
-
Odżywki Kiedyś i Dziś
- Ponad rok temu
-
Czy tatuaż rozciągnie się po przybraniu większej masy?
- Ponad rok temu
-
-
Jak rzuce palenie na pewno przytyję!
Grammatikk - Ponad rok temu
-
Trening siłowy nie wpływa pozytywnie na serce
Grammatikk - Ponad rok temu