Żenua.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Żenua.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
haha "powstanie" XD
stare ale też dobre jak kto nie widział
Napisano Ponad rok temu
Obecnie młodzież to bada ćwierćmózgów jak widać po tych filmikach..... żal jak sie to widzi
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Widziałem już to - Tragedia jednym słowem
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Wszystko przez tv,za moich czasów MTV nadawał muzykę i zarąbiste seriale animowane jak South Park i The Simpsons a teraz nastoletnie ciąże
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie to jest już skrajna ignorancja. Co jak co, ale każdy powinien wiedzieć co znaczą takie symbole.
Przespali całe gimnazjum, szkołę średnią czy jak?
Napisano Ponad rok temu
Nie tyle przespali co ten filmik pokazuje ze rośnie pokolenie lemingów,bez zdolności do samotnej interpretacji faktów z naciskiem na czerpanie wiedzy z mediów.
Napisano Ponad rok temu
to wina głównie edukacji, w szkołach uczą nie wiadomo jakich pierdół, nie wiadomo ile materiału zamiast poświęcić trochę więcej czasu na najważniejsze rzeczy
fajnie by nie zapamiętać ze szkoły takich rzeczy jak wzór na pole kwadratu czy prostokątu, w przyszłości przez to będą mieć problemy w życiu bo np pójdzie sobie delikwent kupić farbę do domu, sprzedawca się zapyta ile litrów czy ile metrów ma pokryć, to mu odpowie "panie, ściana długa na rzut kamykiem" XD itd
Napisano Ponad rok temu
Ja chodziłem do podobnych szkół i jakoś podstawowe informacje w głowie mam, więc wydaje mi się, że to głupota poszczególnych jednostek, a nie całego systemu. Chociaż ten z całą pewnością do zmiany.
Napisano Ponad rok temu
Widzisz po filmie, że to jednak nie były poszczególne jednostki tylko pierwsze lepsze osoby XD
Napisano Ponad rok temu
Może akurat ślepy traf. Jednak wierzę, że nasze społeczeństwo ma jednak coś w głowie, ale moze to tylko pobożne życzenie
Napisano Ponad rok temu
Jest sub kultura narodowców,do której sam się też zaliczam i oni są świadomi swej przynależności i historii,ale jak tak codziennie marnuję 2 h w busie by dojechać do pracy to widzę że przytłaczająca cześć młodych to tępaki jak z tego filmu,bez zasad moralnych.
Napisano Ponad rok temu
Smutna polska prawda... gadanie tylko o imprezie i piciu, tym kto komu w gębe dał i jaki nowy telefon kupuję...
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Na całym świecie są takie osoby, ale to fakt.. coraz mniej młodych ludzi ogarnia rzeczywistość.
Według mnie to przez wszystkie szkolne uproszczenia, które z roku na rok są wprowadzane do szkół.
Napisano Ponad rok temu
raczej bym powiedział utrudnienia, uczą różnych kocopołów, które nikomu do niczego nie są potrzebne zamiast się skupić na podstawach i taki (d)efekt XD
nie jeden nie wie co oznacza brutto czy netto i zamiast na rzeczy tego typu poświęcić więcej czasu dodają jakieś funkcje liniowe gdzie 95% ludzi w dalszym życiu to się w ogóle nie przyda itd
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
suplementy zwiększające poziom testosteronu |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
Podpięty Ćwiczenia siłowe a wzrost u młodych osób. |
Zdrowie i Medycyna |
|
|
||