Omnadren schodzą napisy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiem Ci ze to moim zdaniem bardzo podejrzane, az z ciekawosci zobaczylem, mam wlasnie w reku nowa wersje Omki i zaden napis nie schodzi
Tak jak powyzej, napisy nie schodzą. Widzialem juz walona nowa serie omki, ktora mozna zakupic w UK/IRL .
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wg mnie dlatego, ze u nas jest produkowana i jest pod dostatkiem, ale omka tez u nas robiona a waly są albo moze nie oplaca sie podrabiac, z resztą sam juz nie wiem i ne chce mi sie nawet domyslac czemu tak jest, ja sie nie musze tym przejmowac bo gdybym chcial omke/prolo to real bym mialJa sie zastanawiam dlaczego nie waluja tez prolo?
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wg mnie dlatego, ze u nas jest produkowana i jest pod dostatkiem, ale omka tez u nas robiona a waly są albo moze nie oplaca sie podrabiac, z resztą sam juz nie wiem i ne chce mi sie nawet domyslac czemu tak jest, ja sie nie musze tym przejmowac bo gdybym chcial omke/prolo to real bym mial
Żebyś się nie przejechał ( chyba że masz dostęp aptekarski ) ... Towar polski jest walony przecież najlepszym sposobem na sprzedaż jest export i miksowanie ampułek 2-3/5.
Ale kogo obchodzi czy ty też dostaniesz oryginał, liczy się kasa. Nawet większość dilów nie ma pojęcia co jest w środku.
Napisano Ponad rok temu
z apteki moglbym miec, ale na szczescie nie biore i sie nie przejmuje czy fake ale masz MaC w 100% racje liczy sie kasa i wiele osob dla niej wszystko zrobi, u mnie w miescie byl typek co dal dla typa zamiast deki jakis olej i typek 1 tydzien w szpitalu przelezal, ale co mu sie stalo od tego "czegos" to nie wiem ale pamietam tylko, ze ten kiciarz ostro oberwalm od ziomkaŻebyś się nie przejechał ( chyba że masz dostęp aptekarski ) ... Towar polski jest walony przecież najlepszym sposobem na sprzedaż jest export i miksowanie ampułek 2-3/5.
Ale kogo obchodzi czy ty też dostaniesz oryginał, liczy się kasa. Nawet większość dilów nie ma pojęcia co jest w środku.
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.