TFC (Team Fighting Championship)
Napisano Ponad rok temu
Mnie to także średnio kręci, ale niezależnie od tego, co o tym myślę jest to forma sportu.Baw się dobrze przy oglądaniu tego czegoś. Ja poczekam na grupowe podnoszenie ciężarów albo drużynowego zbijaka poprzez pchnięcie kulą.
Napisano Ponad rok temu
Ok. Zauważ, że nie powiedziałem "to nie jest sport", tylko "nie ma w tym ducha sportu". Co to jest ten duch sportu to już można sobie podyskutować, ale nie chce mi się. Zresztą to subiektywne.Mnie to także średnio kręci, ale niezależnie od tego, co o tym myślę jest to forma sportu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No bo cóż ci z taktyki, jeśli któryś twój teammate zarobi lucky shot i nagle atakuje Cię dwóch, a pozostali twoi kumple są związani 1v1? Co zrobisz?
Jakbym był ich trenerem, to w takim wypadku szkoliłbym spieprzać w róg albo gdzieś pod te opony i bronić się z pleców kopnięciami. Przy odrobinie szczęścia jest szansa wytrzymać tak długo, aż jakiś kolega z drużyny wygra i przybiegnie na pomoc.
Zawsze jest jakieś rozwiązanie ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tutaj już mamy elementy taktyki, King prawie został uduszony, ale jego ziomek Pershing wyjebal typowi soccerkicka ratujac mu zycie
A nie mówiliśmy, że elementy taktyki szybko się tu mogą rozwinąć
Napisano Ponad rok temu
moznaby stestowac np. ze od razu 5 biegnie jednego dorwac...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
4:57 mój faworyt :twisted:
Napisano Ponad rok temu
A Ty pamiętasz mój artykuł o Sistiemie?
Przecież pisałem tam na wstępie, że w Rosji grupowe walki były charakterystyczne i tradycyjne, znane tam jako walka "stienka na stienku", i nieraz dochodziło do walk kilkaset osób na kilkaset osób, jak z tego co pamiętam teraz bez sięgania do notatek, w Petersburgu w XVII wieku....
Napisano Ponad rok temu
ach ci rosjanie, jak polacy tylko bardziej
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co sądzicie o postępowaniu UFC?
- Ponad rok temu
-
UFC 171 [spoilery]
- Ponad rok temu
-
XVI Grand Prix Polski w walce wręcz i grapplingu
- Ponad rok temu
-
Zawody Amatorskiego MMA 2014
- Ponad rok temu
-
Błachowicz w UFC!
- Ponad rok temu
-
Seminarium MMA SAMBO JU JITSU z Sensei Gokor Chivichyan!
- Ponad rok temu
-
UFC 168 Silva vs Weidman SPOILER SPOILER SPOILER
- Ponad rok temu
-
nowy serial o mma
- Ponad rok temu
-
Bellator w TV6
- Ponad rok temu
-
GSP oddaje tytuł