Kickboxing , K1 - Kraków Nowa Huta i Akrobatyka Kurdwanów
Napisano Ponad rok temu
(od 30 stycznia)
terminy zajeć: wtorek 20.00 - 21.30
sobota, niedziela 18.00 - 19.30
Nowa Huta oś. Albertyńskie 36, S.P nr. 100
instruktor zdobył tytuł najlepszego zawodnika angielskiej ligi Kickboxingu (Londyn 2006)
Od 4 lutego także sekcja Akrobatyki na Kurdwanowie
niedziela 12.00 - 14.00
ul. Bujaka 15, S.P 149
zajęcia prowadzi instruktor sekcji gimnastyki sportowej AWF
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rtx.
Napisano Ponad rok temu
akrobatyka - 30 zł msc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
więc czemu nie można podać personaliów pana X?
Napisano Ponad rok temu
pan instruktor nie ma uprawnień instruktorskich po prostu, ot co!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po drugie jeśli nie chcecie sie ujawnić to sami stwarzacie wątpliwości.
Po trzecie, żeby w Polsce robić zajęcia ze sportów walki, trzeba mieć na takowe upranienia. A walki w Anglii uprawnień nie dają.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak na poważnie argument "bo nie" na rzeczowe pytanie jest co najmniej dziwny żeby nie napisać idiotyczny. wstydzisz się nazwiska swojego (bo zakładam że tam trenujesz) trenera?
ps. zapraszam na tajne spotkania miłośników baletu mongolskiego i bierek. niestety nie mogę napisać kto prowadzi te spotkania i gdzie się one odbywają z powodu że bo nie
Napisano Ponad rok temu
Niech idą tam gdzie ich miejsce
Napisano Ponad rok temu
to co z tym nazwiskiem, bo czy ktoś ma uprawnienia można sobie sprawdzić w związku... taka moja ludzka ciekawość
Napisano Ponad rok temu
no dobra!!!! bo jeśli pan W. jest instruktorem Kick boxingu to napewno na Muay Thai nie ma uprawnień. na to Muay Thai, z którym się reklamował, że będzie robił w Bochni.
to co z tym nazwiskiem, bo czy ktoś ma uprawnienia można sobie sprawdzić w związku... taka moja ludzka ciekawość
jakie Muay Thai?? jaka Bochnia???
facet o czym ty piszesz naćpałeś się czy co?
Napisano Ponad rok temu
jakie MT? - otóz niedaleko Krakowa - w bochni właśnie zacząl zajęcia prowadzić tez jakiś pan X, a raczej pan W, który ponoc walczył w anglii w lidze.Dokładnie to rozdawał ulotki i wieszał plakaty na nabór na kick boxing, K1 i boks tajski. po zamieszczeniu ogłoszenia na budo kto ma prowadzic zajęcia z KB w nowej hucie znalazłem pewną analogię. dlatego zapytałem kto te zajęcia ma prowadzić, jeśli nie chcesz odpowiedzieć rodzą się zapytania dlaczego. Argument, że chcecie aby nie przychodziły pipki, tylko ludzie z których coś bedzie i dlatego sie nie ujawnicie jest smieszny i nie widac jakiegokolwiek związku jednego z drugim. Czyli tylko do anonimowych instuktorów przychodzą potencjalini przyszli Mistrzowie Świata, a do "jawnych" grup naborowych prowadzonych przez konktrtnego trenera przychodzą tylko leszcze. Tak wynika z tego co piszesz.
A że ludzie którzy chcą trenować pytają o papier jest naknajbardziej uzasadninone i logiczne. Papier w przypadku nowych instruktorów na danym "rynku" daję jakąś gwarancję, że ktoś taki nie jest z gwiezdnych wojen i ma jakieś pojęcie o tym sporcie. Tym bardziej w KB ,gdzie żeby uzyskac uprawnienia trzeba spełniac kilka wymogów, których szarak z ulicy bijący "z partyzanta" nie spełnia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
LIGA I SUPERLIGA MUAYTHAI I K-1 RULES (KR) - ROZGRYWKI 2007
- Ponad rok temu
-
Ruszyła stronka Gali "Agels of Fire"
- Ponad rok temu
-
Jaki ochraniacz na szczęke
- Ponad rok temu
-
LIGA MUAYTHAI - I EDYCJA 2007 Warszawa 21 stycznia 2007 r.
- Ponad rok temu
-
Kluby Muay Thai w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
Pytanie odnosnie startu w Mistrzostwach Polski MT
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Słupsku?
- Ponad rok temu
-
Obóz K-1 MuayThai z Pawłem Słowińskim