kabury FOBUS
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Moze moga zrobic na zamowienie do konkretnego modelu
Napisano Ponad rok temu
Fobus, Uncle Mikes i Safariland robią najlepzsze kabury kydexowe. Imho, są zaraz obok Bianchi.
Ale nie wiem, czy fobus będzie ci pasował jakikolwiek do rewolweru.
Sam używam fobusa od 2 lat i jestem kurewsko zadowolony.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aha zeby nie bylo kabury robia naprawde przerozne... np.: ostatnio widzialem u nich kabure udowa do Glauberyta w Polskie camo Szczena z wrazenia mi opadla
Napisano Ponad rok temu
Jezeli chodzi o wszelkiej masci kabury to polecam Ivo Hest IMHO najlepsze kabury jakie widzialem robione w Polsce... Jezeli nie masz jak zalatwic (bardzo prawdopodobne bo Ivo Hest zajmuje sie teraz glownie wojskiem i policja) to daj znac... moge jak cos zalatwic...
Aha zeby nie bylo kabury robia naprawde przerozne... np.: ostatnio widzialem u nich kabure udowa do Glauberyta w Polskie camo Szczena z wrazenia mi opadla
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...jak możesz to chętnie skorzystam....tylko kwestia ceny ...a rynek mundurowy...to także i ja.... ...daj znać...dzięki...Z nimi ciezko sie z kontaktowac poniewaz sa troszke zajeci (tak jak wspominalem rynek mundurowy) Ale jak cos to daj znac... moglbym w miare mozliwosci cos podzialac...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z tego co widziałem na giełdzie e...coś tam...to są z tą tylko różnicą że do Taurusa 85...i teraz niewiem czym różni się Taurus 85 od mojego Taurusa 80...nie wiem, czy fobus w ogóle ropi kabury na rewolwery
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowy kamuflaż?
- Ponad rok temu
-
Poszukiwany sklep z artykułami do turystyki górskiej w Wawie
- Ponad rok temu
-
Pytania o kurtke alpha CWU 45 MP-TEX
- Ponad rok temu