co z saleta?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A to co robi ma sens, to nie jest głupi człowiek. Mógłby sobie dać spokój ze sportem,a w ten sposób robi niezły bussines, promuje siebie, swój klub. Jest postacią medialną i wykorzystuje to, bądz co bądz jest jednym z pierwszych którzy walczą w tej formule w Polsce, a że poziom jest marny to już inna sprawa.
Nigdy, nie osiągnie już szczebla Sefo, ale ja bym mu życzył, aby chociaż był w stanie toczyć dobre, wyrównane walki na poziomie eliminacji. Polacy tego potrzebują, tymbardziej, że większość naszych najlepszych zawodników (choćby MT) startuje w niższych wagach.
Napisano Ponad rok temu
nie jestem zlosliwy ale chcialbym zobaczyc jak np. Sefo uczy go gdzie jego miejsce :twisted:
To nawet nie musi byc Sefo. Z tego co pamietam na poczatku tego roku w okolicach lutego Saleta byl oficjalnie zgloszony do eliminacji K-1 w turnieju GP Scandinavia w Sztokholmie. Mial walczyc z Brechtem Wallisem z Belgii. Gosc byl wtedy niby nie znany, ale sie okazalo ze wygral caly turniej. Pozniej jego nazwisko przewijalo sie jeszcze kilka razy w silnie obsadzanych turniejach, w Las Vegas dotarl do finalu, a wygram np. z Carterem Williamsem!! Oczywiscie, Saleta jak zwykle mial wtedy kontuzje (buahahaha) i nie mogl walczyc, ale jego kampania reklamowa pt. "PIERWSZY POLAK W K-1" odniosla duzy sukces Wielka szkoda ze nie doszlo wtedy w lutym do tej walki, bo bysmy mieli jednoznaczna odpowiedz na pytanie "czy Przemyslaw Saleta ma szanse w K-1 i dlaczego wlasnie nie?" . Ciekawe czy Saleta wystartuje w przyszlorocznych kwalifikacjach, chociaz ja bym wolal w K-1 zobaczyc Lukasza Jarosza.
Napisano Ponad rok temu
Oprócz niego pas mistrza WBC ma bronić Dawid Cygan Kosteski walcząc z Amerykaninem Dhafir Smithem w wadze półciężkiej. Wystąpią jeszcze Krzysztof Diablo Włodarczyk, Tomasz Bonin, Włodzimierz Łazebnik, Rafał Jackiewicz. Zapewnie będa walczyć z kelnerami aczkolwiek jest to duże wydarzenie w Rzeszowie bo takie imprezy maja miejsce tu bardzo rzadko (łagodnie rzecz ujmując).
Pozdrawiam
Jak będzie coś ciekawego to wam napiszę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ta chłopak od grześka, wybierali się w sobotę.Wiecie ze Jastrzebski jest od nas ( Lublin), z tego co wiem trenuje w K1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ma ktos jakis filmik ???albo moze ktos to opisze ja bylo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czwartek, 6 stycznia 2005 WP
Saleta podpisał kontrakt z Boxing Europe&Glormax
PAP 14:25
Były zawodowy mistrz Europy w bokserskiej wadze ciężkiej Przemysław Saleta podpisał kontrakt z Boxing Europe&Glormax na cztery walki w formule K1 w 2005 roku - poinformował PAP szef warszawskiej grupy, Andrzej Gmitruk.
"Saleta wystąpi na czterech naszych galach. Będzie walczył w formule K1, będącej połączeniem różnych stylów walk" - powiedział Gmitruk, do którego grupy niedawno dołączyli dwaj czołowi pięściarze-amatorzy - Mariusz Wach i Piotr Wilczewski.
37-letni Saleta w dorobku ma m.in. tytuł zawodowego mistrza Europy w bokserskiej wadze ciężkiej. Zdobył go w lipcu 2002 roku, po zwycięstwie z reprezentującym Niemcy Luanem Krasniqim. Trzy miesiące później Polak stracił pas, po przegranej z Turkiem Sinanem Samil Samem.
Taaaaaaaaa.......
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Turniej- kto bedze
- Ponad rok temu
-
Artykuł o MT w "Metro"
- Ponad rok temu
-
nowa strona mt waikru