Cobra Fighter
Napisano Ponad rok temu
brat odkąd obejrzał kiedyś wiele lat temu film "Cobra" gdzie czarny charakter miał takowy nóż to na niego polował, no więc jako dobry brat znalazłem mu to badziewie w stanach i zamówiłem (dobrze ze to tanie).
Niepraktyczny w zasadzie do niczego - jedyne do czego może służyć do do wzbudzania paniki i popłochu, w sumie może służyć jak argument bo jak stwierdził kumpel "jak ktoś jest na tyle pojebany że coś takiego nosi to i jest na tyle pojebany żeby użyć tego"
wrzucam 2 foty w ramach ciekawostki.
nie zdążyłem zrobić więcej bo padły baterie w aparacie, ale niewielka szkoda.
Oczywiście nóz razem z niezastąpioną koleżanką.
Napisano Ponad rok temu
Pozdro,
Swingline
Napisano Ponad rok temu
Ja bym dodal jeszcze jedno zastosowanie - jesli jestes akurat w RFN i nie masz noclegu, to przejdz sie pod jakis komisariat policji i go wyjmij.Niepraktyczny w zasadzie do niczego - jedyne do czego może służyć do do wzbudzania paniki i popłochu, w sumie może służyć jak argument bo jak stwierdził kumpel "jak ktoś jest na tyle pojebany że coś takiego nosi to i jest na tyle pojebany żeby użyć tego"
Nocleg gwarantowany, bo takie zabawki sa absolutnie zakazane, tak, jak i motylki, albo pushdaggery
Napisano Ponad rok temu
Tu musi stac jakis kawal chlopa z mina szalenca i z odpowiednia lapa do tego noza:D
blacha?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tymi ćwiekami to można ewentualnie sie uczesać :twisted: ,
no a to nietypowe ostrze nadawało by sie w moim mieszkaniu tylko do siekania sałaty lodowej .
Napisano Ponad rok temu
Co racja to racja ten oczojebny nóż z filmu COBRA jest za chamski .
Tymi ćwiekami to można ewentualnie sie uczesać :twisted: ,
no a to nietypowe ostrze nadawało by sie w moim mieszkaniu tylko do siekania sałaty lodowej .
optymista:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
mroczny damast
- Ponad rok temu
-
R. Dodd "Mammoth Hunter"
- Ponad rok temu
-
Jester "na zimno"
- Ponad rok temu
-
Skirmish solo.
- Ponad rok temu
-
Piękny i bestia.
- Ponad rok temu
-
Maluch...czyli moje miejskie EDC
- Ponad rok temu
-
Ontario TAK - kilka fotek dla Wysza :)
- Ponad rok temu
-
Morskie klimaty...
- Ponad rok temu
-
Moje małe kukri na niedźwiedzie...
- Ponad rok temu
-
SureFire E2d Defender + C2 Centurion + inne kubotany... ;-)
- Ponad rok temu