Ciemnogród czyli brak zrozumienia !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z gdrugiej strony to tak naprawde...nieswiadoma reklama, publika bedzie chciala to obejrzec, i ktos - stawiam na TVN - w koncu to pokaze...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podobną opinię wyraża Tadeusz Plisko, honorowy prezes Zachodniopomorskiego Związku Bokserskiego.
- Nie pan tego nie nazywa sportem! To krwawy cyrk, a nie sport - mówi zdecydowanie Tadeusz Plisko. - Jego uczestnicy nie zdają sobie nawet sprawy z tego jakie grożą im urazy.
Tadeusz Plisko zwraca uwagę na to, że bokserzy-amatorzy, którzy walczą na ringu mają na głowach kaski, ochraniacze na zęby i podbrzusze. Uczestnicy vale tudo takich zabezpieczeń nie mają.
A to dobre. Bokser się wypowiada na na temat urazowości. Nie wierze że nie zdaje sobie sprawy z tego co mówi. Kluby bjj i vt to konkurencja i tyle
I jeszcze taki mały rodzynek
Jedyne ograniczenia jakie obowiązywały, to zakaz uderzania rywala w tył głowy, uszy, nos, usta, krtań i krocze. To jednak nie ograniczało zawodników.
Napisano Ponad rok temu
A potem ledwie mowi..Moze i nie jest to sport w doslownym tego slowa znaczeniu i w duzej mierze chodzi tu o kase..ale wszedzie sie o to rozbija.
I z tego co widzialem to mniej tam krwi niz na ringu :wink:
Jedyna rzecz z ktora moge sie zgodzic to wywolywanie w publicznosci niskich instynktow ale rownie dobrze mozna sie takich nabawic ogladajac mecze polskiej reprezentacji albo puszczajac sobie jakis film z mordobiciem.Jak ktos nie chce to nie chodzi na takie imprezy.Proste.
A ze w Polsce ciemnogrod to sie zgodze :wink:
Napisano Ponad rok temu
Zdziwil mnie (pozytywnie) pan Jacek Wysocki z Aikido - madre i trzezwe podejscie
Dla mnie to totalny szok. Wypowiedź mojego sensei'a jest zaskakująca i to mocno. Kiedyś jeszcze tego całkowicie nie tolerował i chłopaki musieli ćwiczyć vale-tudo "za jego plecami" jako drugi system. Cóż może trochę pod gazetę a może się ludzie zmieniają.
A że Ciemnogród to nawet nie będę dyskutował
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ano trzeżwe, tylko żeby mu to bokiem nie wyszło, bo tu już wchodzi w politykę :?
Może szukuje się do nakręcenia następmnego filmu?! "Widźmin 2" :-) :-) :-)
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie to totalny szok. Wypowiedź mojego sensei'a jest zaskakująca i to mocno. Kiedyś jeszcze tego całkowicie nie tolerował i chłopaki musieli ćwiczyć vale-tudo "za jego plecami" jako drugi system. Cóż może trochę pod gazetę a może się ludzie zmieniają.
kto u was poza paroma znanymi mi osobami, próbował robić coś innego, wiekszośc nawet nie słyszała u bjj czy vale tudo
Napisano Ponad rok temu
kto u was poza paroma znanymi mi osobami, próbował robić coś innego, wiekszośc nawet nie słyszała u bjj czy vale tudo
no bez przesady mozna by torche wymieniac tych co sprobowali cos innego. nie wiem czy pojawiales sie tam ostatnio, ale ze "starej gwardii" to juz sie prawie nikt nie ostal. moze jeszcze Stefan, Sylwia i Artur, ktorzy sa zawsze. zreszta bardzo szanuje Aikido i ludzi, ktorych tam poznalem, nawet jesli czasem ograniczaja sie tylko do jednej dziedziny.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Emelianenko
- Ponad rok temu
-
K-1 we Wrocławiu! 6marca 2004
- Ponad rok temu
-
Zaginęła siostra Vitora Belforta
- Ponad rok temu