III Mistrzostwa Polski No Gi CBJJ Rules 2013
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na takie pytanie jedyną odpowiedzią jest: "Chyba twoją starą".Nie za dlugo juz Cie trzymaja na niebieskim ?
Dopiero ktoś pytał mnie o to samo jak na białym siedziałem. Niebieski w grudniu 2011 jakoś dostalem. Więc rok i pare miesięcy na nim jestem. Są jakieś normy co do skakania na następne?
Nie ma norm, o awansie decyduje instruktor. Startować możesz w których pasach ci pasuje (nie niższych ;P ), jak będziesz w niebieskich wszystko wygrywał to startuj w purpurach jeśli masz taką fantazję
Napisano Ponad rok temu
Dlatego zapytalem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pomijajac watek mojej OT nt. mojej starej mlodej czy chuj wie co, pytanie bylo jak najbardziej serio. Jezeli ktos wygrywa wszystko w swojej kategorii tzn. ze juz chyba osiagnol poziom zeby miec wyzszy pas. Przynajmniej tak to sie kiedys odbywalo. Nie slyszalem o zadnej karencji dla pasow kiedys i jezeli ktos ma talent to jak najbardziej awans mu sie nalezal.
Dlatego zapytalem.
Nie przyznawałem nigdy pasów więc ciężko mi powiedzieć jak "to się kiedyś odbywało"
Na serio: tak kiedyś jak i dziś nie wiele w sumie jest czerni które to mogą pasy przyznawać, nie wiem czy w klubie Ura jest żeby taki pas mu przyznać, jeśli nie ma to pas będzie miał przyznany dopiero na seminarium na którym taka czerń będzie i równocześnie będzie chciała przyznawać pasy w klubie Ura.
P.S. Jak się patrzę na Ura to myślę że w sile ma czarno czerwony jak nie czerwony pas
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Guerrilla Jiu Jitsu
- Ponad rok temu
-
Poranne treningi BJJ i Submission Poznań
- Ponad rok temu
-
Letni obóz z MICHAELEM LANGHI !!!!!!
- Ponad rok temu
-
Kalendarz zawodów na 2013?
- Ponad rok temu
-
bjj i crossfit
- Ponad rok temu
-
SF i jego problemy z samodzielnością
- Ponad rok temu
-
DIMITRIUS SOUZA Top Fighter ALLIANCE SEMINARIUM POZNAŃ
- Ponad rok temu
-
Fotorelacja z Mistrzostw Polski Grappling Kolobrzeg
- Ponad rok temu
-
Czy puchar polski w Krakowie się odbędzie?
- Ponad rok temu
-
Pierwszy turniej amatorskiego MMA PANTEON MISTRZÓW
- Ponad rok temu