KSW 22- Nastula zawalczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przeciwnik raczej nie Pudzian, przynajmniej tak wynika z tego co mowil w trakcie KSW 20.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niektórzy wybrzydzają, ale Nastula jest od 20 lat w treningu, widziałem jego sparringi, gdzie naprawdę dobrze robił z polską czołówką. Walusia składał
Napisano Ponad rok temu
Walus ma przewagę wieku
a poważniej walka z Overeem mogłaby byc ciekawa..
to nie kelner.....ale stawiałbym na Pawła..
Nastula wie ile ma lat...chciałby co nieco poprawić swój MMMa rekord...wiec na pewno z kim by nie walczył pokaże się z dobrej strony...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
będzie się kłaniał i zapewniał jaki ma szacun dla Paweu Nasturrrrra, hai, i jaki to honor walczyć z legendą (i co zabawne naprawde może tak mysleć), arigato. jego z kolei osoba będzie przez pare tyg promowana w Polsce jako bardzo doświadczony, tylko troszkę sterany zawodnik w pełni sił z bogatym doroibkiem itp itd
K&L są nieprzewidywalni w swoich decyzjach więc możemy tylko gdybać, także na temat ewentualnej farsy z doborem przecinika.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale niekoniecznie na KSW 22.Ponoć ma walczyć z Bedorfem -> info z wywiadu z Karolem.
W jednym z wywiadów po gali KSW20 Martin Lewandowski wspomniał, że jesteś brany pod uwagę, jako przeciwnik dla Pawła Nastuli, który kilka dni temu związał się kontraktem z Federacją KSW. Czyżbyś miał z nim walczyć o to trofeum?
- Mogę zapewnić, że na gali KSW22 będę mieć walkę o pas, ale nie wiem, czy będzie to walka z Pawłem. Wiem na pewno, że w 2013 roku stoczę walkę o pas i będę walczyć z Pawłem Nastulą.
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą przydał by się wątek poświęcony właśnie takim porażkom dużych organizacji
Napisano Ponad rok temu
Laska (tak, ta klimatyczna) zapowiedziała, że nasz judoka jest z...Holandii.
Nie przypominam sobie sytuacji. W której walce?
Ale być zapowiedziała dobrze. Po pierwsze u nich - jak w angielskim bardzo podobnie się wymawia nazwy krajów.
オランダ (Oranda) vs. ポーランド (Po-rando)
Po drugie Japończycy nie znają głosek z "L", bo u siebie mają tylko opartena"R", więc u nich London to Rondon. Lenne Hardt to co prawda amerykanka, ale siedziała w Japonii bardzo długo, więc mogła się skazić taką wymową lub źle usłyszeć od kogoś kto powiedział po ichniemu. Zresztą Polska, Holandia - w końcu to Europa, więc nieważne
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zapraszamy na nowy sezon do wroXgym Wrocław.
- Ponad rok temu
-
Mamed ostatecznie w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Grafik Zawodów Amatorskiego MMA na drugą połowe 2012
- Ponad rok temu
-
[Autopromocja] blog o mma
- Ponad rok temu
-
Extreme Fighters Wrocław - nowy nabór 3 września 2012