Treningi miecza dla dzieci - Warszawa
Napisano Ponad rok temu
Zgłoszenia i więcej informacji pod adresem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Serdecznie zapraszamy
Napisano Ponad rok temu
Szkolenie dla dzieci pare wiekow temu jak sadze odbiega od dzisiejszych realiow . Prosze przyblizyc temat.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szanowny Panie VT,Na stronie np. w zakładce Historia znajdziesz wszelkie informację skąd się wzięła nasz szkoła, kto jak długo ćwiczy i jakie ma kompetencje.
Niestety w zakładce, o której Pan wspomniał są same bajdy i legendy, a nie ma nic o kompetencjach pedagogicznych instruktorów ( np. jakie studia i kursy pokończyli ). Uprzejmie proszę o odpowiedź na proste w istocie pytanie: Jakie kwalifikacje do pracy z dziećmi posiadają instruktorzy Pańskiej szkoły?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Sprzedajecie specyficzny produkt i ja jako potencjalny nabywca, a moje dzieci odbiorcy, maja chyba prawo zapytac o kompetencje w tym zakresie ?
Dzieci jest latwo zepsuc nieodpowiednim treningiem, dlatego tak wazne sa te pytania i udzielone na nie odpowiedzi .
Nie wiem dlaczego Ty masz z tym problem.
Co do zajec z szermierki alternatywnej do ktorych "pijesz", nie sa one produktem komercyjnym, a spotkaniami przyjaciol non profit. No i podstawowa rzecz, nie trenuja w grupie dzieci.
Napisano Ponad rok temu
czym innym są dobrowolne spotkania dorosłych, gdzie zresztą nie ma guru podającego nikomu prawdę objawiona, a czym innym zajecia dla dzieci, gdzie ktos wystepuje jako instruktor i z moca autorytetu
sam pamietam jakie bajki łykałem jeszcze jako 15 latek więc pytania kolegow sa jak najbardziej na miejscu
drogi VT zamiast czuć sie dotknięty powinenś odebrac to jako przyjacielska radę, na temat tego od czego powineneś zacząc chcąc byc odbierany jako czowiek wiarygodny a nie szaman jakich wielu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Semiarium Shinkage ryu kenjutsu - Warszawa
- Ponad rok temu
-
W3 Warszawskie Warsztaty Walki zaprosenie
- Ponad rok temu
-
Śkunks 2012
- Ponad rok temu
-
Szermierka sportowa
- Ponad rok temu
-
Artykuł profesora Czajkowskiego polemika dotycząca historii
- Ponad rok temu
-
Ame agaru
- Ponad rok temu
-
ARMA
- Ponad rok temu
-
treningi kondycyjno-odchudzające pod walkę mieczem
- Ponad rok temu
-
The art of gatka-fighting.
- Ponad rok temu
-
II Zimowy Puchar Polski w Fechtunku Historycznym.
- Ponad rok temu