Rekordy życiowe w Endomondo
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie. Czy ktoś wie na jakiej zasadzie działają tzw. rekordy życiowe w Endomondo? Jak i kiedy można je zapisać? Trochę jeżdżę na rowerze i kilka razy chciałem to sprawdzić, niestety pokazuje mi się komunikat o braku zapisanych wyników.Obecnie używam wersji 8.0 Pro.
Napisano Ponad rok temu
Ja np. zaznaczam na mapie trasy biegowe i dorzucam czas, jak przebiegnę szybciej 10km (albo inaczej - średnia na km mi wyjdzie niższa niż poprzednio w biegu na ponad 10km) to się po aktualizacji rekord zrobi. Pewnie jak się ma jeszcze zapis z treningu z gpsem, że np. popierdalało się bardzo szybko jakiś 1km a resztę treningu poczłapie nogami to też powinno poprawić rekord.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rekordy życiowe wyświetlają mi się po lewej stronie po zalogowaniu na stronce i te się aktualizują. Jak np. pobiegłem 10 km w rekordowym czasie (co prawda o tym nie wiedziałem w momencie biegu) i dorzuciłem ten trening to po paru dniach wyskoczyło, że mam nowy rekord. To samo jak pobiegłem szybkie 5km i średnia na km była najlepsza to poprawiło mi rekord na 5km i rekord na 1km - też po paru dniach. O friendach też wyskakuje info, że ktoś poprawił rekord życiowy.
No ale to wszystko na stronie, a nie w aplikacji.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zresztą na stronie Endomondo,w lewej części (tak jak napisałeś), mam podsumowanie z miesiąca, całościowe i inne info. Nic o rekordach
Napisano Ponad rok temu
Zresztą na stronie Endomondo,w lewej części (tak jak napisałeś), mam podsumowanie z miesiąca, całościowe i inne info. Nic o rekordach
To wygląda tak na stronie:
A tak wyglądają powiadomienia jak ktoś bije rekord:
serio rekordy się nie robią? to zgłoś do działu technicznego, że coś nie halo.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Jak przestawię na statystyki jazdy na rowerze to dorzuca mi wartości oszczędzonych litrów paliwa i mniej CO2, ale nie da się przełączyć na coś innego jeżeli chodzi o rekordy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w jeździe na rowerze nie będziesz osiągał rekordów życiowych tylko w kolarstwie
w kolarstwie za to nie oblicza ile zaoszczędziłeś paliwa
jazda na rowerze po prostu jest traktowana jako środek transportu
Napisano Ponad rok temu
Rekordy zapisuja sie same automatycznie jesli je pobijesz, niektore dpoiero po osiagnieciu jakiegos czasu/dystansu.
Nie do wszystkich kategorii/dyscyplin rekordy sa zapisywane.
W sumie dosc oczywiste, bo nie do wszystkich jest sens.
Ja mam u siebie rekordy w bieganiu, kolarstwie (nie jazda na rowerze), pływaniu, kajakarstwie.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
7 następnych tematów
-
Połowa sezonu, kto spalił więcej hamburgerów?
- Ponad rok temu
-
problem z sygnałem w endomondo
- Ponad rok temu
-
Zmiana zasad
- Ponad rok temu
-
Dokładność GPS
- Ponad rok temu
-
Sprzęt