konwent mma
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na portalu organizatora było pytanie czy ktoś zaprosił Michała Kitę, który powiedział co myśli o rzetelności niektórych piszących. Ale nikt nie odpowiedział.
Napisano Ponad rok temu
100 osób w tym 40 obsługi to już trochę przegięcie. To prawda, że w szczytowym momencie może było niewiele więcej, ale jednak przez cały dzień trochę tych osób się przewinęło.
Było w porządku, ale nieco sennie - padał deszcz, w hali jakoś tak pusto, duże przestrzenie do przebycia. Zdecydowanie najlepsze były wykłady Garnysa, na drugim byłem całym i w ogóle nie żałowałem - mówił o sposobach pomiaru progów wysiłku tlenowego i beztlenowego, jak zwiększać niektóre parametry i jakie są relacje między nimi, na jakich obciążeniach pracować i jak układać je względem reszty treningu.
Zaskoczyła mnie tez debata z Kawulem i Lewandowskim, spodziewałem się jakiegoś hejterstwa, ale ludzie krytykują tylko za pośrednictwem komputera
Samo rozdanie nagród bardzo fajne, średnio podoba mi się pomysł wyłaniania zwycięzców przez redakcję uwikłaną w jakąś tam politykę i konieczność zadowolenia osoby x względem y, ale organizacyjnie spoko.
Napisano Ponad rok temu
a propos promocji: śledzę w miarę regularnie lokalną prasę i serwisy informacyjne (spoza naszej branży) a jakoś nie wychwyciłem żadnej info o konwencie.
Napisano Ponad rok temu
co było właściwie na tym konwencie oprócz wykładów?
a propos promocji: śledzę w miarę regularnie lokalną prasę i serwisy informacyjne (spoza naszej branży) a jakoś nie wychwyciłem żadnej info o konwencie.
Pokazowe walki, treningi i techniki, konkursy na stoiskach federacji, autografy, krążyli zawodnicy.
Napisano Ponad rok temu
Bo info o konwencie było tylko na mmarocks.pl (ogłaszały na fanpageach także KSW i MMA ATTACK) to był ich konwent i chyba poczuli się na tyle pewnie, że uznali, iż nie potrzebują żadnych partnerów.
Mi się dotrzeć nie udało, chociaż planowałem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja w Antyradiu slyszalem wywiad z organizatorami, promujacy konwent, wiec jakastam promocja byla.
Który usłyszało trochę przypadkowych osób i czytelnicy MMARocks, którzy dostali linka. Tak, jak pisałem wcześniej, jeszcze ze trzy portale się wyłamały z tego milczenia. Moim zdaniem promocja była bezbarwna, za mało akcentowania konkursu, za mało jakiejś egzaltacji. Harmonogram pojawił się dzień przed i nie obfitował w jakieś zachęcające zdania, tylko suche informacje. Niestety mało kto umie mówić o MMA jako o fascynującym sporcie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mamed u wojewodzkiego
- Ponad rok temu
-
24.02 walczył M.Kita
- Ponad rok temu
-
The Ultimate Fighter Live (video)
- Ponad rok temu