KURS NUNCHAKU
Napisano Ponad rok temu
Co środę będzie się ukazywał nowy film z określoną techniką lub ćwiczeniem.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Myślę że w czasach nunchakowego show oraz freestylu i kolorowych kołowrotków oraz fikuśnych przechwytów materiał może stanowić solidne podstawy do władania nunchaku i wykorzystywania go do treningu jako broni a nie zabawki.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Jezeli to Twoj material to przedstaw sie
Napisano Ponad rok temu
Zależy mi na tym żeby osoby zaglądające do tego tematu miały okazje się zaznajomić z technikami nunchaku.
Tematy stopni, pochodzenia, nicku, systemów i co myślę o tym czy tamtym są niepotrzebne i bardzo bym nie chciał żeby się takie pojawiały.
Swego czasu zjadłem zęby na forach internetowych i nie mam obecnie czasu żeby siedzieć i się kłócić albo udowaniać coś komu.
Zapraszam gorąco do zapoznania się z materiałem a wszystkie potrzebne informacje znajdziecie w podanych linkach.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A kto Cie prosi o udowadnianie czegos ?
Promujesz film z technikami, tam w linkach masz sklep i informacje o seminariach, informacje o sobie tez po czesci zamiesciles, logicznie by bylo zebys wyszedl naprzeciw osobom czytajacym ten temat i interesujacym sie nim i informacje zawarte/ogolnodostepne na stronie podal w pierwszym poscie .
Ponadto masz dział walka nozem, bron, i tam Cie serdecznie zapraszamy z dalszymi filmami i merytorycznymi postami .
Napisano Ponad rok temu
Hachinoji buri
Za tydzień omówię technikę Naname buri która pozwala na zadawanie mocnych pojedynczych uderzeń jak i kombinacji.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Na filmie zaprezentowałem podstawowy materiał od 6 do 3 kyu (biały pas - zielony pas).
Po resztę wiedzy zapraszam do Zabrza na treningi organizowane w pierwszy weekend każdego miesiąca.
Więcej informacjo na mojej stronie.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Teraz informuję osoby zainteresowane tematem nunchaku, że dla chętnych jest wiedza w formie ebooka
Za tyg powinna być książka w wersji papierowej.
Więcej na
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
NOWY MAGAZYN RING ZA DARMO ONLINE LUTY-MAJ 2012
- Ponad rok temu
-
Warrior
- Ponad rok temu
-
MAGAZYN RING - NOWY NUMER ZA DARMO ONLINE
- Ponad rok temu
-
Tsunami zakłada Klub Kultury Japonskiej
- Ponad rok temu
-
KOLEJNY MAGAZYN RING DO POBRANIA ZA DARMO
- Ponad rok temu
-
moje zdjecia judo, zapasy, sumo, BJJ i ... nawet futb. amer.
- Ponad rok temu
-
Tajemnicza śmierć Bruce'a Lee
- Ponad rok temu
-
Wydanie specjalne magazynu "Boji"
- Ponad rok temu
-
MMA w telewizji
- Ponad rok temu
-
Boks, nagrania ze Sportfilmu