UFC 141 [spojler]
Napisano Ponad rok temu
nawet pół 1szej rundy nie przeszło (i 0 parteru)
Napisano Ponad rok temu
ciekawe czy Dana będzie dalej kreować Lesnara na super fighera
skoro ogłosił zakończenie kariery to chyba nie za bardzo
Napisano Ponad rok temu
ciekawe czy Dana będzie dalej kreować Lesnara na super fighera
skoro ogłosił zakończenie kariery to chyba nie za bardzo
tia też tym byłem zaskoczony... inna sprawa, to ciekawe porównanie ilości walk Ali'ego i Lesnara
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie czytalem nic a nic z tego tematu, nie znam jeszcze wynikow.
aaaaaale, aaaaale, jak odpalalem sciaganie gali to do wpisania captcha byla 'knee costam'
wiec zakladam ze ali wygral:D
a teraz do ogladania...
Napisano Ponad rok temu
Cerrone tez mnie rozczarowal, nie lubie braci Burakow i chcialem zeby Nate dostal wpierdol, a Cerrone podcinal lowkickami jakby mialo mu to dac znaczaca przewage, a krotko mowiac chuj z tego wychodzil, juz nie mowiac ze zgarnial kazda mozliwa kombinacje
Napisano Ponad rok temu
Już widzę jak zaczyna sie pierdolenie, że to nie Ali wygrał tylko Brock nic nie zrobił... ehh ludzie.
Napisano Ponad rok temu
ylko overeem od 15 roku życia trenuje parter do tego wpierdolił tylko koksu ile kulturyści, jakby dysponował stójka jedynie i brakiem obrony przed obaleniami to po pierwszej drugiej akcji leżał by na ziemi o tym wielu zapomina bo myśla ,ze wywodzi on sie tylko z k-1...
chyba zacznę notować takie perełki.
Napisano Ponad rok temu
cerrone stal jak worek treningowy przed diazem i dal sie bic i jak zaczely lowy jako-tako dzialac, to zamiast raz po raz to on tak niesmialo...
the reem smiesznie troche to wygladalo jak spokojnie podchodzil do brocka, lapal go za glowe i zaczynal kolana. ale znowu brock tez nie wyszedl jakos mocno, chociazby wiecej wejsc w nogi probowac czy cos. moze sam bal sie kolan na glowe/gilotyny? nie dowiemy sie. ciekawe, jak sobie JDS poradzi z demolition manem
Napisano Ponad rok temu
Diazów można nie lubić ale walczą zajebiście, ja ich nie znoszę :-)
Ten młody co Nam-a stłukł niesamowity, ale nie wiem jak sobie poradzi z kimś kto ma dobrą stójkę i zapasy.
Napisano Ponad rok temu
Mi sie wydaje ze Brock od samego poczatku byl jakis przygaszony. Nic nie pokazal. Natomiast Reem fajna takyka, troche niespodziewana, skracac dystan i wchodzic w klincz z zapasiorem. No ale widac ze mial to opanowane i przecwiczone, ot narzucil od poczatku swoj gameplay, a Lesnar jakby nie Lesnar. Dziwna walka.
Kurde nie lubie Diaza, taki gowniarz co przed kazda walka musi robic obciach swoim zachowaniem i brakiem szacunku dla przeciwnika, chcialem zeby przegral, najlepiej w 1 rundzie i przez KO. No ale trudno, moze next time
Reem vs Santos, ciezko obstawic bedzie, obaj niezli w stojce, obaj lubia szybko konczyc walki i to w 1 rundzie. Stawiam znowu na Reema aka koksiarza.
Napisano Ponad rok temu
mnie tam ali tez nie zachwycil ale moze to byl game plan. na brocka wystarczyl.
Napisano Ponad rok temu
-joe rogan
Napisano Ponad rok temu
...
mnie tam ali tez nie zachwycil ale moze to byl game plan. na brocka wystarczyl.
Ano wystarczyl!!!
Apropo zero dyskusji o walce Fedora na budo??
Walka Lesnara juz bardziej popularna?? ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w 3 minucie bardzo ladnie sie wypowiada o brocku.
fajne fotki
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Gdy opublikowano zarobki przed galą podana, że Brock w swoim kontrakcie miał zapis $400 K za walkę i brak bonusu za wygraną. Moim zdaniem przy negocjacjach brał pod uwagę, że jednak po operacji już nie wróci na top i wolał wziąć stałą i pewną stawkę niż umówić się np. na $250 K + drugie tyle jak wygra. Ostatnia szansa na zarobek przed emeryturą?
Cerrone walczył jakby ktoś mu pigułkę gwałtu wrzucił. Nic nie pokazał. A jak lowami obalił Diaza to bał się wejść do parteru (w 3 rundzie powinien zaryzykować ubicie, bo i tak przegrywał). Szkoda...
Nam Phan ładnie został parę razy rzucony. Hettes ma fajne judo pod mma
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UK1 zasady k1, rekawice mma
- Ponad rok temu
-
Crossfit MMA
- Ponad rok temu
-
UFC 141